Aleksa KV 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odavno me nije bilo medju vama pa da se prvo prisetim kako se koristi tastatura .Pozdrav svima,zanima me jedna sitnicicicica,kako ili gde moze da se nabavi,napravi,kupi,presvuce sediste za hondu deauville 2000. godiste?baj du vej,pitanje za drustvo sa Golije,a i ostale,hocemo iduce godine par dana na Ohrid,a posle gde nas put nanese? Ae ptko......Aleksa KV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da presvuces sediste, imas Ljubisu iz Ljubica, kod Ravnog Gaja. To ti je blizu. Kazu da radi kvalitetno i jeftino. Ako te zanima vise, pogledaj malo po forumu ima nekoliko tema, pisali su o tome. I ja bih se prikljucio do Ohrida, ali je rano da se prica o planovima za sl godinu. Pa jos ni ova nije gotova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksa KV 0 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,vidi,ima jedan majstor na beranovcu zove se mile.Covek radi sedista boli glava,nego sam pre mislio ako mogu da nadjem fabricko sediste,na dva nivoa,udobnije nego originalno.U svakom slucaju hvala,imacu u vidu i coveka iz ljubica.Pozzzzzzz....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da presvuces sediste, imas Ljubisu iz Ljubica, kod Ravnog Gaja. To ti je blizu. Kazu da radi kvalitetno i jeftino. Ako te zanima vise, pogledaj malo po forumu ima nekoliko tema, pisali su o tome. I ja bih se prikljucio do Ohrida, ali je rano da se prica o planovima za sl godinu. Pa jos ni ova nije gotova meni je sedishte odneo kum doktor sa foruma koji je takodje iz kv-a kod tog choveka iz ravnog gaja...FABRICHKI mislim da je loshije presvucheno, za 20e...mozzda je ta cena bila zbog kolichine jer je bilo vishe sedishta ali cenim da nije mnogo skuplje ni za jedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...