Miroslav91 569 Napisano April 8, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajemo vino i rakiju domace proizvodnje: - crno vino (prokupac, vranac i bojadiser) - 150 din/l - belo vino (rajnski rizling, italijanski rizling i cilibar tamjanika) - 150 din/l - sljivova rakija - 400 din/l - komova rakija - 400 din/l - loza - 600 din/l Nadam se da je ok sto sam postavio oglas ovde Promenio April 8, 2021 član Miroslav91 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano April 8, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koja vrsta tamjanike je koriscena? Cena je vise nego odlucna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 569 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Cilibar tamjanika - dodacu u prvobitni post takodje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8434 Napisano April 8, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da šaljem poštom u plastičnoj ambalaži, pa me zanima koliko su baloni, 5,6 litara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 569 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moze brzom postom. Plasticna je ambalaza, moze se nabaviti od 2, 3, 5 ili 6 litara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8434 Napisano April 8, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Još nešto da nemaš roze možda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 569 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ali manja kolicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 9, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, interesuje me ovo crno vino koje nudiš. Jel to kupaža ili imaš sortno vino? Ako ti odgovara, druge polovine aprila ću biti u tvom kraju pa mogu da skoknem da se upoznamo i da kupim na licu mesta šta mi se bude dopalo. Ostavi neki broj telefona u temi ili mi bar pošalji na PP. Pozdrav i srećna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8434 Napisano April 14, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Crveno vino odlično, iznenađen sam kvalitetom, belo solidno, mislim da će za špricer prava stvar. Roze takođe dobar, mada moj ukus za roze je specifičan, volim samo određene kupaže. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano April 17, 2021 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan A neki kontakt? Sent from my SM-A505FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 569 Napisano April 17, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan 064-111-8008 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...