Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Gladius 650 K9

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 132 postova

Uzivo je zanimljiv motor skroz, posebno u ovim zivim bojama. Auspuh uvek moze da se zameni ,meni licno auspuh se ne svidja kod 70% modela. 1bljak.gif

Nego je l' neko od vas posedovao Gladius i kako je sveukupno zadovoljan? 1mda.gif

Ne vidim ni jedan u oglasima niti sam video da je u nekim oglasima kod nas i bilo... Izgleda da je redak kod nas...

Ako neko ima mozda bih menjao moj GSR 600 za nj ! 1jee1.gifKo zna... 1moto3.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6551 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ako zamenis GSR za Gladiusa, bice ti malo sve to smesno. Posedujem GSR, a Gladiusa sam probao...i prilicno mi se dopao. Ali...

Mnogo je mali motor, barem meni. Komande sve nekako blizu. Nisam mogao a ni hteo nista da stelujem.

Iskreno i meni je lepsi od SV-a, ali je SV-S prakticniji za daleke pute.

Masine su identicne...znaci sto se tice pouzdanosti i potrosnje sve 5.

Ima iste mane (i vrline) kao i SV.

Izuzetno lose ogibljenje i napred i nazad, ali to mu dodje i logicna stvar, jer je ovo ipak ekonomicna "entry level" sprava.

Mnogi sa zale kad je guma nazad 160...ne vidim sto bi to bio problem. Kao ne moze da se obori....itekako moze....a i manje kosta.

Ovde se u Italiji sa ovim spravama trkaju. Postoji Gladius Cup...

Naravno da je sprava malo modifikovana, ali nista specijalno.

Ne vidim razlog sto da se ne poseduje i ne vozi ovaj motor :neznam: ... zato sto ga niko nema :stabre:

• Svrati ponekad, 132 postova

Hvala ti sto si podelio iskustvo sa mnom i sa nama 0takoje.gif Eto tamo takva popularnost da ima i Gladius Cup ,a ja ovde sam uspeo da ga vidim uzivo samo na sajmu... Ne kazem da ga nema ali ja nisam vidjao na nasim ulicama 1neznam.gif Inace primetio sam da je manji mozda bi bio to cak i problem za mene jer sam malo visi... Ali mi se svidja izgled, nesvakidasnje dobra zavrsna obrada za Suzuki, proveren agregat... Za kocnice znam da nisu nista posebno ali nisam znao da je ogibljenje bas slabo...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja