aky 239 Napisano April 11, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari srecan put, zao mi je sto necu sa vama :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Само да се јавим, како бих пратио тему... Па када утегнем ''девојку'', да се прикључим групи. Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan vrlo zanimljivo, pocelo kao lagana voznja kroz BG a evo vec stoglo na po koju stotinu km po srbiji ! ...za pohvalu i prikljucenje grupi naravno ako vreme dozvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo negde u ponedeljak!!! Ljudi neradni dan, aj malo da se vozimo! Ima li neko predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan NS preko Rume i Fruske Gore ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...vreme ce nas opet s*e*ati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 18, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan JA se nadam da grese ( kao i obicno ) Bar jedan dan od 3 da bude bez kise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 18, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan JA se nadam da grese ( kao i obicno ) Bar jedan dan od 3 da bude bez kise. grese provereno..kao i uvek.Videcete prognozu za dan dva..totalno drugacija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Au potop! nadam se da grese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ...ebiga ja pomeram jahanje za sutra eventualno neka kafica u Babama na brzinu mada ovo tmurno vise nervira nago sto pricinjava zadovoljstvo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan a jel' ide neko u voznju u po' bela dana (oko podneva)? ja uvek radim popodne, pa samo tad mogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan a jel' ide neko u voznju u po' bela dana (oko podneva)? ja uvek radim popodne, pa samo tad mogu... Preko dana je guzvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...izuzev nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 21, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan a jel' ide neko u voznju u po' bela dana (oko podneva)? ja uvek radim popodne, pa samo tad mogu... Preko dana je guzvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...izuzev nedelje u podne eventualno do usca na kafu,...ili van grada,u gradu je haos u do 19h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ta voznja "podnevna voznja" u prigradskim delovima ili van grada? Mislim na lagano uzivanje u prirodi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 22, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ta voznja podnevna voznja u prigradskim delovima ili van grada? Mislim na lagano uzivanje u prirodi.... Pa uglavnom smo vozili preko Avale do Mladenovca ili Kosmaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan ok, ako ne vozite danju - jel' se vozi neko nocu? (jebe me ovo radno vreme od 15 do 23h) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim kad god mi dune ali da nema vetra Isto kad zavrsim posa' pa gde stignem... Iz kog si dela grada kolega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Koleginica ;D je sa Vracara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Auhh ... izvinjavamo se mladoj dami ;D Ja bas malopre dosao sa voznje. Dosta za danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan e, jbg! sto se mene tice - the night is young, and so am I (ovo drugo shvatiti relativno!) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan hahahah uvek sa rezervom a i lepse je nekad voziti se na mesecini ;D hehhe cut bre svasta ce ljudi pomisliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 1, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je raspolozen sutra za neku voznjicu nek se javi na PP ili ovde na temi ! Mozemo do Kosmaja, Novog Sada ili tako neka tura po okolini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 1, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Bez mene... Imam temperaturu vec dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 808 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi sta se desava? Vozi li se neko? Ne mogu vise sam da obilazim Avalu i Kosutnjak Ako ima neko raspolozen za voznju, ja sam posle 3 slobodan svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ali nesto krace 100-150km u oba pravca i zbog vremena i zbog kubikaze (vozim squt 125ccm )! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...