ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, Da li znate gde mogu da nabavim crni vizir za HJC FG-15 kacigu ?!? Pitao sam u "Gevari" gde sam i uzeo i kazu da nema, tek na prolece.... A da li znate vi gde ima jos u Beogradu ?Ili bilo gde u Srbiji ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da li imas nekoga da ti donese iz Hrvatske? Posto je Novema-nova izmedju ostalog zastupnik i za HJC, za njihovo trgovanje samo rijeci pohvale, a i rade sa dosta prodavnica u Hrvatskoj, tako da na osnovnu cijenu platis samo postarinu od nekih mx 50 kuna. Ovi iz Guevare vjecito nesto cekaju, i cekaju, te dok stignu, te na carinjenju, te homologacija,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Guevare vjecito nesto cekaju, i cekaju, te dok stignu, te na carinjenju, te homologacija,... ... da ... strašno ... i mene smore svaki put kada dodjem ... nego imaš li kontakt, ili ako bi ZeljaYZF mogao da pita i za mene, treba mi vizir (običan) sa pinlockom za HJC IS16 i koliko košta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Septembar 26, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sjecam crni je bio 200kn, a iridijum 400 kn. Na nagovor prodavca sam kupio crni, posto je iridijum kaze bas, bas osjetljiv na grebanje i ja za sada nemam ama bas nikakvih zamjerki. Znam broj ove radnje u Dubrovniku. A ako ces direktno zastupnika imas www.novema-nova.hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...