Jump to content

Moto Zajednica

Zdravo

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Aprilia SportCity One 50

Zdravo! :)

Jutros sam se registrovala, pa da vam se predstavim.

Ja sam Sanja, živim u Beogradu, imam 31. godinu.  

Na skuteru sam od 14. godine, jedno kratko vreme sam vozila i Suzuki GS650, pre nekih 12 godina. Trenutno vozim Aprilia Sportcity One 50. 

Pre mnogo godina, imala sam priliku da me u taksiju vozi jedan vaš kolega koji je bio jedan od administratora foruma, tako sam i saznala za BJBikers, jer smo pokrenuli igrom slučaja temu o motorima.

Iskrena da budem, o dvotočkašima ne znam baš puno, ali kad me nešto zainteresuje vrlo sam voljna da učim. Trenutno razmišljam da pređem na neki malo jači motor, zato i jesam ovde, da dobijem neke informacije i savete iskusnijih od sebe.

U slobodno vreme pišem, čitam, moja pasija su lični rast i razvoj - psihologija, coaching, komunikacija, time management... Kad god mogu bežim u prirodu i vreme provodim sa životinjama.

• Sviđa mi se 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
1 hour ago, Sanja-R said:

moja pasija su lični rast i razvoj - psihologija, coaching, komunikacija, time management... 

Predlazem BMW GS 310 , sa adaptirajucim tank bag-om za kucne ljubimce, i malim simpaticnim drzacem za coffee i iphone. Takodje uzmi u razmatranje i fenomenalnu Hondu NC, bas je cute. 

Dobrodosla:jee:

Promenio član Pingvin37

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Kawasaki (Zephyr 550, Zephyr 750, GPZ 305 Unitrack), Suzuki (SV1000S, GSX 400 Bandit, GSX 600F Katana '02, VX 800), Honda (2x VTR 1000 Firestorm, CBX 550F, VF 500F, CBF 600), Yamaha... Ma imam oko 30 motora od 49 do 1000 ccm.

Pozdrav i dobrodošla!
Kako sam pročitao ime, pomislio da voziš neki žešći sportak zbog onog R... Ali neka, ima još nade, vidim.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja