illuminated 153 Napisano Februar 1, 2012 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Tacna lokacija Torex-a sa prethodne strane ove teme: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/17099-akumulatori-za-motor/page__view__findpost__p__1212653 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1714 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan stigao Odysey aku u Srb. http://www.akumulator-shop.rs/prodavnica-34714.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 4, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan [ Exide sad je i taj reklamiram i čekam od badnje večeri da mi jave.. Nisam overio garanciju posle 6 meseci..videćemo šta će biti..kao poslali su u fabriku.. Više puta zvao.. poslali u fabriku..čekaju odgovor.. Juče sam ih opet gnjavio..i podsetio da će proći mesec dana.. zvali kasnije i rekli da su priznali reklamaciju.. poslaće drugi.. videćemo koliko će se to još čekati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ko ima pare , nemci su testirali masu firmi, ima test na netu yuasa je zakon za sve, meni je trajao 7 godina fabicka ugradnja na ducatiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sad sam upravo pricao sa IVAN-om iz TOREX-a, pratice ovu temu, mozda cak dogovorimo i neku grupnu kupovinu. Znace vreme uvoza akumulatora za jedno 15-ak dana, pa se nadam da ce nam javiti ovde kada stignu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ja exide necu vise koristiti... yuasa je zakon ali ima i cenu. zainteresovan za vartu, ako bude nekog spiska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Takodje zainteresovan za grupnu kupovinu.. Pratim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Februar 24, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 25, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan [ Exide sad je i taj reklamiram i čekam od badnje večeri da mi jave.. Nisam overio garanciju posle 6 meseci..videćemo šta će biti..kao poslali su u fabriku.. Više puta zvao.. poslali u fabriku..čekaju odgovor.. Juče sam ih opet gnjavio..i podsetio da će proći mesec dana.. zvali kasnije i rekli da su priznali reklamaciju.. poslaće drugi.. videćemo koliko će se to još čekati.. Zvali su me da dođem u prošli petak po accu.. fabrika priznala da im je govno akumulator..i poslala novi.. Još kažu, najbolje da sačekate proleće pa da ga formatiramo.. ma dal si normalan..viđu Sunca.. formatirajte to oma Dal sad i na njega imam garanciju.. nisam ni pitao.. videćemo, možda bude treća sreća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Februar 25, 2012 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je landport sljakao tri godine. Izdahnuo je na kraju sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Februar 25, 2012 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj jos uvek radi dok je toplo, ali cim dodje hladnije vreme tesko pali. Ja sam namerno uzeo exide da uporedim. Videcemo kako ce se pokazati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ok dobro je ovo cuti. Dvoumim se exide ili landport. Vidim da je malo skuplju od exide pa cu njega verovatno. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63121-exide-vs-landport/page__p__1047636__hl__exide+vs+landport__fromsearch__1#entry1047636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan E sad, kazu da iskustvo mnogo govori. Prvi Exide izdrzao 3 god bez problema i samo se ugasio u 2 dana a drugi sam msnjao tri komada u garanciji od jedne godine, dosla zima i taj treci praspojio celiju a garancija samo sto je istekla. Svi su bili na istom motoru, posle je stavljem unibat i odvozana sezona, evo jos pali. I sta nam govori iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: posto je termometar u subotu neoprezno dotakao (bar) 12-i podeok, moji pundravci su proradili punom snagom i nije bilo teorije da ja ne sednem na motor. Posle polusatnog guranja i ubedjivanja motora da su sneg i hladnoca proslost, uspeo sam da ga ubedim da upali i da promoli far napolje. Krenuo sam u labos da vidim ima li bar nekog privremenog resenja za onu crkotinu od mog akumulatora. Naravno, posto sam izmaltretirao Arakisa, ponudio mi je neki njihov na zajam dok Torex ne dobije novu isporuku - bolje i to nego da ga gnjavim tu ceo dan, a on ima posla . Ipak, posto ce Torex dobiti nove ko-zna-kad, a pundravci rade li rade, uspeo sam da pomenutu VARTU (YT12B-BS) nadjem u jednoj radnji na Novom Beogradu. Platio sam je 3.600 din (za EXIDE i slicne su mi trazili 4.500+), u "FILIP MOTORS"-u, iza piramide, tel. 2275-880. Sasa, vlasnik, vise nego prijatan i predusretljiv tip, inace drzi delove za Wagen grupu, ali video sam na policama i MOTUL ulja (otprilike 10-13 eu). Formirali mi ga u batery centru, uzeli jos 250 dingera, i sutra ce da cucne nov accu na makinu za manje od 4k din. Ja prezadovoljan! Cini mi se da ih stvarno vredi zvati, jer za 600 dinara se ne isplati cekati Torex. Dok se oni smisle, ode pola sezone... PS: da ne zaboravim, pise na kutiji da je proizveden u (ako se dobro secam) u SPANIJI !!! Ajmo ljudi: svi po novi akumulator, jer jeftinije necemo naci, i na drum! Jos gume i... VOZI MISKO !!! :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Februar 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...još da nađeš žrtvu da ti to nabudži u motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da je trazim, sama se javila... :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko da znas, tu ide bolcna sa sitnim nut-om... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Februar 27, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li mi ostavio na sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, na patos do prozora u duploj beloj kesi, ako neko nije pomerio posle mog odlaska. Accu je jos u kutiji, sipana kiselina i zapecacen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Februar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: posto je termometar u subotu neoprezno dotakao (bar) 12-i podeok, moji pundravci su proradili punom snagom i nije bilo teorije da ja ne sednem na motor. Posle polusatnog guranja i ubedjivanja motora da su sneg i hladnoca proslost, uspeo sam da ga ubedim da upali i da promoli far napolje. Krenuo sam u labos da vidim ima li bar nekog privremenog resenja za onu crkotinu od mog akumulatora. Naravno, posto sam izmaltretirao Arakisa, ponudio mi je neki njihov na zajam dok Torex ne dobije novu isporuku - bolje i to nego da ga gnjavim tu ceo dan, a on ima posla . Ipak, posto ce Torex dobiti nove ko-zna-kad, a pundravci rade li rade, uspeo sam da pomenutu VARTU (YT12B-BS) nadjem u jednoj radnji na Novom Beogradu. Platio sam je 3.600 din (za EXIDE i slicne su mi trazili 4.500+), u "FILIP MOTORS"-u, iza piramide, tel. 2275-880. Sasa, vlasnik, vise nego prijatan i predusretljiv tip, inace drzi delove za Wagen grupu, ali video sam na policama i MOTUL ulja (otprilike 10-13 eu). Formirali mi ga u batery centru, uzeli jos 250 dingera, i sutra ce da cucne nov accu na makinu za manje od 4k din. Ja prezadovoljan! Cini mi se da ih stvarno vredi zvati, jer za 600 dinara se ne isplati cekati Torex. Dok se oni smisle, ode pola sezone... PS: da ne zaboravim, pise na kutiji da je proizveden u (ako se dobro secam) u SPANIJI !!! Ajmo ljudi: svi po novi akumulator, jer jeftinije necemo naci, i na drum! Jos gume i... VOZI MISKO !!! :jee1: jel daje garanciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, napismenu, fiskalni itd. Lik je bas OK, simpatican i hoce da ucini. To je normalna radnja ali za auto delove, a ne za moto delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima moto akumulatore koji su nizeg kapaciteta, tipa 8Ah i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi zovite coveka, nisam mu ja portparol nego samo jedna (pre)zadovljna musterija. Ostavio sam Vam broj telefona, iskoristite ga! Recite da ste sa BJBikersa. Arakis mi ga je juce montirao (na TDM-u mora da se raskupusa pola motora da dodjes do akumulatora), pali k`o mina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad narucio Vartu YTX14-BS 3.800din. Cena vise nego korektna, a pricao sa gazdom (Sasom) koji je extra.. Preporuka 5+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...