Jump to content

Moto Zajednica

Opet ta Aprilia...

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

dPHPF_apriliafv21200200802pl9.th.jpgthpix.gif

Prosle godine Aprilia je prikazala prototip nazvan FV2, koji je pored futuristickog izgleda nosio V2 masinu od 1200ccm. Mnogi su predvidjali da ce umesto V4 masine naredni model RSV-a nositi 1200ccm V2 koji je odobren pravilnikom za nastup u SBK klasi.

Medjutim, da stvari nisu zavrsile na prototipu, potvrdjuju i najave da ce se u 2009 verovatno u prodaji naci modeli Dorsoduro i Shiver sa pomenutom masinom V2 od 1200ccm!

Neznam kako vama, ali meni ovaj Dorsoduro 1200 deluje taaaaako dobro...  :o :o :o

oceRI_2009apriliasmv1200dorsoum5.jpg

T8iYo_2009apriliasl1200shiverwe3.jpg

"Recently I spoke with Aprilia about the new 1200cc V-twin that is the next big news from Noale along with the V4 race bike. I got both a 1200cc Shiver and Dorsoduro confirmed by a reliable factory source. It'll be the same motorcycles with the same frames (as this has been developed also with the 1200 in mind from the start) but with the new 1200 V-twin. I am not sure whether Aprilia will launch both models at the same time or just one at a time, but certainly one of them will be a 2009 model."

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

meni ovaj shiver izgleda bruuuuuka dobro! 1200ccm je malo mnogo kuba...al' ko bude imao para da kupi to, registracija je najmanji problem ;)

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Shiver kao Shiver... prelep! :o Jedino da mu nabacaju drugu boju. A Dorsoduro mi je takodje lep bajk ali ova boja mi se ama bas nikako ne svidja, skroz mi je bzvz :-\  Moje licno misljenje je da je skroz nepotrebno ubacivati motor od 1200ccm na ove motore, na Shivera ajde nekako ali ne i na Dorsoduro, mislim da je 750ccm za Supermoto(a i za Shivera BTW) sasvim dovoljno.

• Zainteresovan, 845 postova

super moto od 1200 kubika!!!! ?????  :o :o :o :o :o :o

sta to radi,... jede malu decu....ajajajajjj.... strasno. samo se vise i vise skenjavam kad vidim ove nove modele...kad cu ja imati tako nesto.... ::) nikad.

• Zainteresovan, 845 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride

Shiver kao Shiver... prelep! :o Jedino da mu nabacaju drugu boju. A Dorsoduro mi je takodje lep bajk ali ova boja mi se ama bas nikako ne svidja, skroz mi je bzvz :-\  Moje licno misljenje je da je skroz nepotrebno ubacivati motor od 1200ccm na ove motore, na Shivera ajde nekako ali ne i na Dorsoduro, mislim da je 750ccm za Supermoto(a i za Shivera BTW) sasvim dovoljno.

zar nije 100ks bilo dovoljno...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja