Maki 288 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine Aprilia je prikazala prototip nazvan FV2, koji je pored futuristickog izgleda nosio V2 masinu od 1200ccm. Mnogi su predvidjali da ce umesto V4 masine naredni model RSV-a nositi 1200ccm V2 koji je odobren pravilnikom za nastup u SBK klasi. Medjutim, da stvari nisu zavrsile na prototipu, potvrdjuju i najave da ce se u 2009 verovatno u prodaji naci modeli Dorsoduro i Shiver sa pomenutom masinom V2 od 1200ccm! Neznam kako vama, ali meni ovaj Dorsoduro 1200 deluje taaaaako dobro... :o :o :o "Recently I spoke with Aprilia about the new 1200cc V-twin that is the next big news from Noale along with the V4 race bike. I got both a 1200cc Shiver and Dorsoduro confirmed by a reliable factory source. It'll be the same motorcycles with the same frames (as this has been developed also with the 1200 in mind from the start) but with the new 1200 V-twin. I am not sure whether Aprilia will launch both models at the same time or just one at a time, but certainly one of them will be a 2009 model." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 24, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Bezobrazno deluje skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 24, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan meni ovaj shiver izgleda bruuuuuka dobro! 1200ccm je malo mnogo kuba...al' ko bude imao para da kupi to, registracija je najmanji problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Aprilia nece izbaciti ovakav dizajn za vece modele, mislim da nece da kopiraju ,,slabije'' :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Shiver kao Shiver... prelep! :o Jedino da mu nabacaju drugu boju. A Dorsoduro mi je takodje lep bajk ali ova boja mi se ama bas nikako ne svidja, skroz mi je bzvz :-\ Moje licno misljenje je da je skroz nepotrebno ubacivati motor od 1200ccm na ove motore, na Shivera ajde nekako ali ne i na Dorsoduro, mislim da je 750ccm za Supermoto(a i za Shivera BTW) sasvim dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,,sta reci,,samo za pozeleti....i imati,,sto me ne opali 7 na lotou odma bi ga pazario...uh ...mora da dupliram listice i kombinacije :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ah taj italijanski dizajn... Dorsoduro izgleda opako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija bas pocela lepo da "samara" zadnjih godina. Svaka im cast, narocito za dizajn koji je stvarno opasan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Uh prelepo e sad se razmisljam sta da uzmem kad izadje 1198 ili ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan super moto od 1200 kubika!!!! ????? :o :o :o :o :o :o sta to radi,... jede malu decu....ajajajajjj.... strasno. samo se vise i vise skenjavam kad vidim ove nove modele...kad cu ja imati tako nesto.... nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Shiver kao Shiver... prelep! :o Jedino da mu nabacaju drugu boju. A Dorsoduro mi je takodje lep bajk ali ova boja mi se ama bas nikako ne svidja, skroz mi je bzvz :-\ Moje licno misljenje je da je skroz nepotrebno ubacivati motor od 1200ccm na ove motore, na Shivera ajde nekako ali ne i na Dorsoduro, mislim da je 750ccm za Supermoto(a i za Shivera BTW) sasvim dovoljno. zar nije 100ks bilo dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...