slobasuper9 2221 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ako neko zna da neko zna nekog kome treba kombi,evo ja prodajem moj. Ovo stanje je stvarno uzelo maha i ja ne mogu drugu godinu za redom da ga registrujem džaba. Pritom nije mi nikako rentabilno da ga ja vozikam za svoje potrebe. Mercedes Viano , AMBIENCE.Vrlo redak Viano u kombinaciji 7+1 LONG.Električna bočna klizna vrata sa obe strane. Vazdušno vešanje sa podešavanjem visine.Grejači prednjih sedišta,elektro sklopivi retrovizori,parking senzori,senzori za svetla i kišu. Fabricki zatamnjena stakla i atestirana euro kuka do 1400kg. Nove zimske gume C na original Mercedes felnama R16,uz dogovor mogu dati i 4 letnje Lassa C ,jednu sezonu vožene,kao nove.Urađen mali servis i zamenjen set kvačila. Nov akumulator kupljen letos. Pre 50 000km urađen veliki servis,centriranje trapa i dizne.Imam račun,sve je kostalo oko 110 000rsd. Zamenjena lambda sonda,nov srednji lonac. Potpuno ispravan kombi. Što se tiče potencijalnih ulaganja, to je saniranje oštećenja sitnih udaraca sa parkinga po ćoškovima kao i hauba koju su načeli kamenčići i rizla. Godište kombija je po AMSS-u 2007 , međutim ja sam ga kupio u Sloveniji kao 2008. Prva registracija 2008. U carinskoj deklaraciji se vidi koje je godište. Za sve dodatne informacije i pitanja stojim na raspolaganju preko telefona ili na PP. 061 252 45 13Slobodan Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Cena?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2221 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sad mislim o tome da sam zaboravio cenu da stavim,uđem da dodam cenu i vidim komentar hehehe, znao sam Cena je 6500€Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A i kubikazu (zbog visine registracije), snagu, bolje slike... Javljam ujutru kolegi da pogleda oglas, mada prati i sam BJB, a uz to trazi Vivaro ili nesto slicno. Mozda mu se svidi. Jedno licno pitanje : zasto si napisao "...ja ne mogu drugu godinu za redom da ga registrujem džaba..." ? Nema posla ili... ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2221 Napisano Mart 31, 2021 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Znam,malo sam zbrzao oglas ali u nastavku ću okačiti link oglasa sa Polovnih. Nije lično pitanje,tako je ja sam ga uzeo zbog posla,ali zbog corone evo nista se ne radi. Zato sam rekao drugu godinu džabe,jer sam prošle u martu uradio set kvačila,registraciju i još nešto oko menjača i nisam vratio ni registraciju.Evo na linku ima bolje slike. Mercedes Benz Viano AMBIENCE WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Mercedes Benz Viano AMBIENCE, 2007. godište, Putnički kombi, Dizel 2148 cm3, vozilo prešlo 460000 km, Beograd. Cena 6.500 € - Kombi i laka dostavna vozila - Polovni Automobili Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2221 Napisano April 1, 2021 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kombi nije vise aktuelan. Moze da se brise tema.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...