arnyman 1729 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ima i u Herceg Novom takih kamikaza, izadje na cestu van pjesackog, stane ispred auta, okrene se i vrati se odakle je dosao s kezom na licu. Kao on je ispao faca! Obratili su paznju kada je stari jednoga otkino retrovizorom, a ja drugoga jurio po cesti da ga izgazim. Kreno baja, a cjelo drustvo iza njega, da izadje na cestu, izlazi on polako i vidim ja kako se vuce moracu da stanem. Taman kad je dosao na pola moje trake, jedno 30m ispred mene, vratim Golfa u drugu nategnem ga skoro na 80 i upalim brisace! Kako je trcao! Ja brzeg coeka u zivotu nisam vidio. Poslje su postali oprezniji, dobro gledaju kome ce da izsetaju na cestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta bi radili auto limari i farbari da nema ovakvih kamikaza? ??? ??? ??? ??? od:Ostali bi bez leba ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...