Nikola Simic 134 Napisano Mart 28, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, U potrazi sam za odelom Revit Sand 2 u L veličini (moguće je da bi i XL odgovaralo). Ukoliko neko od vas zna nekog, ko zna nekog, ko bi možda prodao ili me uputio na onog ko bi prodao, bio bih mu vrlo zahvalan (i platio pivo razume se). Dolazi u obzir i samo jakna, ali prvenstveno tražim komplet (jakna i pantalone). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 102 Napisano Mart 28, 2021 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje trazio Revit Sand 2 komplet ali onda mi je izaslo povoljno RST Adventure 3 odelo i uopste se nisam pokajao. Porazmisli i o njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1754 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 29.3.2021. at 0:11, MladenV je napisao: Ja sam takodje trazio Revit Sand 2 komplet ali onda mi je izaslo povoljno RST Adventure 3 odelo i uopste se nisam pokajao. Porazmisli i o njemu PozzZ, Si kupio u SRB, BiH ? Koliko je koštalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...