djolji 1273 Napisano Mart 28, 2021 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Objavih u drugoj temi ali mislim da pripada ovde jer je po sistemu sam svoj mastor ili relax u hladne dane. Ove hladne dane sam iskoristio da napravim torbicu za crash bar. Namena je za smestaj kisnog odela i da stalno bude na motoru. Sigurno se jos nekom desavalo da ga zajebe prognoza vremena i ne ponese kisno odelo, a posledice mogu biti i veoma opasne po zdravlje. Bilo je tu vise ideja torbica i “prototipova” sa i bez rajfesulsa, cicak trake. Materijal je pvc cerada za kamione, otporan na sve vremenske uslove i jednim delom je varena fenom za vruci vazduh, a neki delovi su lepljeni specijalnim lepkom. Gurtne su sivene kod komsinice. Dimenzije su oko 24-36x20x10cm. Moze se koristiti i za drugu opremu ili alat. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano Mart 28, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Pa bravo! Super ideja, i dobro izgledaju.P.S. Nadam se da nisi ostao komsinici dužan. Bar čokoladuSent from my FRD-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Mart 28, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za ideju! Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5619 Napisano Mart 28, 2021 Drug član, 840 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kisni deo u odelu, a leti i kad je + 40 suncano,i nosim mash , meni kisno odelo u koferu u mrezici. Super ideja,al ne volim kako izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 3, 2021 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika bolje docarava velicinu torbice na motoru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...