Teo1812 0 Napisano Mart 27, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Polazem za a2 kategoriju i jucer mi je dosla kazna sa kamere i oduzeta mi je vozacka za B kategoriju na 3 mjeseca, pa me sad zanima ako je netko imao slicnu situaciju da li ja mogu nastaviti polagat i izac na ispit za a2 ili moram cekati da mi vrate vozacku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8665 Napisano Mart 27, 2021 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ne oduzima se dozvola cela, već se stavlja zabrana upravljanja motornim vozilom za određenu kategoriju, u tvom slučaju B. Samo ti nastavi gde si stao i vozi kako valja da opet ne obereš zelen bostan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teo1812 0 Napisano Mart 27, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Mart 27, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ni slucajno.! Ide prijava za to. 15.000 dinara, prekrsajna prijava. Spiskovi se salju 7 dana pre polaganja, i u tom periodu proveravaju da li je takva mera nekom sa spiska izrecena. Kaznjava se ako je kandidat u tom periodu odradio makar jedan cas teorije ili voznje.... Raspitaj se u skoli Promenio Mart 27, 2021 član tibor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...