Cvijanović 1736 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem artikal iz naslova,sa vel.točka 26 vel.rama od 40 do 45cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavih temu da prodajem bajseve pa mi obrisase. Elem imam bajseva koji kad se zalepi po neki cvetic postaje zenski . Ako treba pustam u pp slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1736 Napisano Mart 25, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu obike pusti slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1736 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan I posla mi čovek slike o bike... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1736 Napisano April 4, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen bicikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...