Asumonja22 1 Napisano Mart 21, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Exactly 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem, skuter kad prebaci u drugu ide i dalje ali jako polako, stavio sam cilindar-klip 70cc, ne znam da li je mozda problem do karburatora, podelite neka vaša mišljenja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Mart 21, 2021 Ne silazi, 4780 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како бре скутер да убаци у другу?Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 21, 2021 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Krokodilo said: Како бре скутер да убаци у другу? I meni je ovo misterija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asumonja22 1 Napisano Mart 21, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Exactly 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam novi sam u ovome skoro sam kupio skuter pa ne znam kako prenosi snagu, ima dobar start ali posle izgubi snagu eto tako da se izrazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Mart 22, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sefe, ja sam amater bas kao i ti, al' iz ovog tvog odgovora meni je ocigledno da nisi ti licno stavljao taj klip od 70ccm nego neko drugi. Cenim da je najbolje da se obratis tom nekom, jer mi se cini da je nemoguce u jednom postu objasniti sta sve tebi nije jasno. Ako ipak zelis time da se bavis, predlazem ti da se prvo malo priucis na netu kako radi skuter, prenos.. ima dosta dobrih i klipova i postova - i na ovom i na drugim forumima, jutjub.. Keywords. 1) Kompresija, svecica, glavna dizna karburatora 2) otvor filtera vazduha, tezina rolnica, stanje kaisa, centralna opruga i oprugice kvacila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...