andrejp 24 Napisano Jul 13, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Preporucena varijanta: XENA disc lock sa 110 dB alarmom (movement sensor) Lanac Secure Master 180cm sa titanium bravom jos jedan dodatni kineski noname lanac cudnog obliak brave Na ovo se moze dodati i kvalitetan moto alarm (instaliran u sam motor) Iznos investicije sveukupno 120-320 Evra PS po meni, jedina zastita je fizicko vezivanje za nesto ogromnim, neprerezivim lancem sa superjakom bravom (katancem). Naravno, uz pazljiv odabir mesta gde se motor parkira i ostavlja (koliko je god to moguce). OK, mozda moze i to da se isece, ali samo sa specijalizovanom skupom opremom koja nije ni lagana za prenos, ni neupadljiva ni jeftina... Sve u svemu, kombinacija nekoliko zastita je uvek bolja od samo jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 13, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad procitao sve ovo. Neverovatno!!! Sto se same zastite tice, mislim da treba staviti nesto sto ce spreciti decurliju, i lopovcice da ga ukradu. Ako se neko profi nameri bas na tvoj motor, tu nema spasa, odnece ga ovako ili onako. Ja sam u Extremu kupio lanac pre godinu dana, oko 60e. Lacina je ozbiljna ima 12mm precnik i poprecni presek je sestougao, katanac ide u kompletu. E sad taj ortak lokator deluje jako zanimljivo. Skembas negde telefon i postoji dobra sansa da ga i ne provale. Cuo sam pricu da su par puta pronasli motore sa prekucanim brojevima po brojevima u User manualu koji stoji ispod sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 13, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim sajlu koja na kraju ima disk lock. Tako zakacim prednji disk sa zadnjom felgom i to jos provucem kroz "O" koji je zakovan duboko u asfalt. Moraju da seku bar jednom da ga nose, a 2 puta da ga guraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Super je to sto si ga bar dobio nazad a ostalo se da srediti. Zaista nemam rechi! =D> Da i nasha policija uradi neshto kako treba :shock: Carlose nemash pojma koliko mi je drago shto su ti nashli bajk. i to ti je za nauk za sledeci put [-X A sad prawo u Mladenowac kod Brke da ti sredi plastiku (A ti Brkicu meni 10 procenata shto ti prawim reklamu ) Sutra cu da postavim temu o farbanju moje Honde pa cete da vidite kako sam je odradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 13, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo sprave za zakljucavanje koje ja koristim Kalibrisan lanac debljine 10mm (seche se jedino brusilicom), presvucen navlakom od teksasa (ja napravio! ) da ne izgrebe boju, i kvalitetan katanac koji se tesko seche i jos teze obija. sve ovo me koshtalo 30e. Motor mi stoji u garazi koja je obezbedjena alarmnim uredjajem, a u dvorishtu su mi dva ovakva "alarma"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nemas pojma koliko mi je drago da su ga nasli.sredice se sve samo kad je on tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan a u dvorishtu su mi dva ovakva "alarma"... Pored owakwih alarma mozesh imati miran san. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Jul 28, 2006 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Ima li slike kako sad izgleda motor :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miško 0 Napisano Avgust 31, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo što si našao motorèe, tek sam to sada proèitao.Ako ti treba katanèe za disk, ili kako ga veæ zovu, uzeo sam u Louisu jedan pre tri godine, nijednom ga nisam koristio, jer nikada motor ne ispuštam iz vida.Promer šipkice za rupu u disku je mislim 8mm,ima i futrolu,kao što rekoh skroz je nov,ako ti odgovara javi mi se na mail, imaš poklon.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 31, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma taj motor su ukrali na par dana dok mu nisu zavarili izduv i onda su ga vratili...nervirao ljude takav izduv pa ga zavarili "na normalu". Dakle, dovoljna mera obezbedjenja je da se ne sece ponovo topce na kraju izduva ali sta ces, Karlos mora pa mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Septembar 2, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma da ...voli da vozi ranjen motor...kome jos trebaju plastike i unutrasnjost topa? Sve brate onako spartanski da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 19, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta ovde jos nece ukrasti cuo sam da skutere kradu,njega mozes pod misku i odes kuci a da neko mazne masinu tesku skoro 200kg......ne mogu da verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, nisu je odneli pod missku Odvezli je ko ljudi... Inace je post prastar, cisto da znash. Masina davno nadjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 19, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nisam obratio paznju na datum,iz razloga sto i ja trazim takvu da kupim pa sam na par sajtova naleto na istu temu.A gde je nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima je Karlos sa naseg foruma, koliko znam jos je nije prodao, vidi s njim ili sa minom ilio Dkk, oni su najvise koliko znam s njim u kontaktu, naravno pokusaj nj prvo da kontaktirash. Inace je uzasno redak motor ne samo kod nas nego u citavoj evropi. Koristi agregat iz enduro brata 660 tenere. Inace je gabaritno dosta mali, odnosno srednje velicine, pa ako si visociji, preko 190 nema leba, izgledace ti ko piletu sise :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 19, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svi me upucuju na tebe u vezi Yamahe SZR 660.Pa me interesuje koliko si zadovoljan njom i vredili je uzimati.Sobzirom da je dosta pristupacan po ceni a gledao sam statistike dobio je ocenu 8,5 sto je po meni sasvim zadovoljavajuce.Interesuje me tvoje iskustvo sobzirom da je posedujes i vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Januar 21, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Carlos javni se coveku! Covek posalji PP Carlosu : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 22, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 22, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Carlos javni se coveku! Covek posalji PP Carlosu : Bata Carlos nam je busy...radi previshe, nije na forumu chesto...prenetju mu da se raspituju za bajk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 24, 2007 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan U Subotici se prodaje crvena SZR, uvezena iz Nemacke. U solidnom je stanju, nisam je probao. mob: 0637783475. Zove se Robert i ima servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...