K_A_W_A 946 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da zamolim nekog kolegu, ako mu nije tesko da samo pogleda jedan autic iz PO. Znaci ne treba da je mehanicar ni nista, nego samo da ovako vizuelno kaze svoje misljenje. Naravno, oduzio bih se za uslugu. Moj tel je 062/770001 Nikola HVALA U NAPRED Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Mart 14, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Šalji na pp detalje, ja sam iz Požarevca. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nele11 je napisao: Šalji na pp detalje, ja sam iz Požarevca. Jel imas neki tel, da te pozovem? Hvala prijatelju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da Nele iz nekog razloga ne moze, ja cu moci sutra. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, x-man je napisao: U slucaju da Nele iz nekog razloga ne moze, ja cu moci sutra. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Puno hvala prijatelju. Ako bude trebalo, javljam ti se. EDIT: RESENO. HVALA SVIMA I NARAVNO BJB Promenio Mart 14, 2021 član K_A_W_A 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...