srbenda 513 Napisano Mart 13, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem NOVE rukavice 3XXXL iz razloga jer su realno 2xxl a saka mi je bas velika.Naravno nisu ni nosene samo probane na ruci.Imaju mali aj da kazem džep ispod karbona na zglobovima verovatno za stavljanje kartice sa putarine. Jako udobno postavljene i duboke sto je meni jako bitno jer vozim bukvalno 356 dana u godini pa i po snegu i kisi Na Youtube sam vide da su vodo nepropusne .Mada ispod onog cupavog materija u rukavicama se oseti nesto kao neki najlon ili suskavac sta vec ne vidi se jer je postava preko tog materijala koji osetim kada protrljam . Made in Pakistan.... cena FORUMASKA 25e telefon za kontakt 0638129618 Zvonko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ako organizujem nekoga iz KG da mi donese na probu, ja bih probao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Mart 13, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: Ako organizujem nekoga iz KG da mi donese na probu, ja bih probao Naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Posto su verovatno kupljene kod mene, da dam pojasnjenje. To ispod protektora nije dzep. Ako bi se zasilo i iznad tvrdih protektora, onda bi se kod savijanja sake materijal ispod protektora guzvao i zuljao nadlanicu. Ovako ti tvrdi protektori "rade" gore-dole, ali ostaju na svom mestu. Taj princip se koristi na manje-vise svim rukavicama sa tim tvrdim protektorima zglobova.I jos nesto: ovo jeste Pakistanska firma, ali imaju dobre proizvode, pa ko ovo kupi od kolege nece pogresiti ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Mart 17, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala LuckyVladano na pojasnjenju oko dileme za dzep....i mene je to bunilo malo...Tacno kod tebe sam i kupio na K.P. ali definitivno su mi za citav broj manje a meni su bas NEOPHODNE ZIMSKE rukavice kao sto i napisah ...vozim 365 dana u godini paaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Mart 29, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan NOVA i konacna cena 20e Promenio Mart 29, 2021 član srbenda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Septembar 9, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Octobar 15, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Vozi li neko i zimi ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9936 Napisano Octobar 16, 2021 Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, u toku ove nedelje jedino u utorak nisam vozio. A vozim dok je bar 2 u plusu, i bez snega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Octobar 17, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan E pa ispasce da sam jedan od veoma retkih .365 dana u godini vozim pa i po snegu 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Octobar 24, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan UP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Decembar 6, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Mart 5, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 10, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si druze,ako bi mi odgovarala velicina, uzeo bih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Mart 11, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 10.3.2022. at 15:00, darko dav je napisao: Odakle si druze,ako bi mi odgovarala velicina, uzeo bih iz Kragujevca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...