Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Rodiæ

Recommended Posts

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Yamaha Rodic u Beogradu vise ne radi sa Dainese opremom, a od skoro su poceli da rade sa IXS-om i to preko BSZ Company-a sa Mirijeva (oni su i Rodicu i Grku dobavljaci)...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE
Nista ne kapiram' date='bsz nabavlja Grku a kod Grka je jeftinije!U Bsz-u jakna od 100jevra kod Grka je 95jevreja :boca:[/quote']

Moguce. Ja sam u BSZ-u narucio rukavice. E sad, kada sam zvao telefonom da pitam za cijenu rekose 65, a kada sam dosao tamo, uzeo katalog sa cjenovnikom pisalo je 60 i prodavac je tada potvrdio 60. Da li je u medjuvremenu korigovana cijena ili je pak u pitanju nesto drugo... ne bih znao...

• U prolazu, 3 postova
ok su likovi ali brate neka mi objasni neko iz Rodica zasto im je svaki motor u proseku skuplju za 1000 evropskih dinara od Dzelica iz BN.

Kupis Yamahu kod Dzelica ocarinis platis pdv registrujes i jeftinija za somica od Rodica

p.s. a moze i do 5 rata

Evo da ne bih otvarao novi topick,pitanje se nadovezuje na ovo.

Dakle kupio bih novu yamahu R6.E sad me interesuje kako bi ja to mogao pazariti u BN tj. kod DZELICA i cariniti je u BG i da li se isplati.

Iteresuje me da li ima neko i njihov kontakt tel jer ga na internetu nigde nema.

Pozdrav

• U prolazu, 3 postova
imas Dzelicevu pumpu u Sremskoj Raci pa mozes tamo da pitas za broj telefona u salonu u RS' date=' ako se nesnadjes danas u toku dana cu ostaviti broj pumpe[/quote']

Nisam nasao broj.

Ako imas br. pumpe napisi ako ti nije problem.

Hvala

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Znam da se na motor ceka dugo (momak koji mi je prodao motor vec mesec dana pesaci). Imas jos jednog uvoznika za Yamahu kod nas (ali sam nazalost zaboravio kako se zove). Na sajmu je model koji vozim bio 250e jeftiniji kod njih nego kod Rodica...

• U prolazu, 3 postova
Znam da se na motor ceka dugo (momak koji mi je prodao motor vec mesec dana pesaci). Imas jos jednog uvoznika za Yamahu kod nas (ali sam nazalost zaboravio kako se zove). Na sajmu je model koji vozim bio 250e jeftiniji kod njih nego kod Rodica...

Ma bio sam i kod njih,ono im je samo bio marketinski trik.

Taj dan sam se na sajmu obratio njima i popunio formular za R6 i pitam lepo da li odmah da dam kaparu,a ona meni kaze neka donesi u ponedeljak posle sajma.

Dosao sam ali salon nije radio pa mi rekose da se javim kroz nedelju dana.

Dosao ja sad u utorak sa kaparom medjutim cene sa sajma kao ne vaze(a tamo me po toj ceni zabelezila) i ispada isto kao kod rodica stim sto za crveno-belu mora duze da se ceka.

Guest mevdza
imas Dzelicevu pumpu u Sremskoj Raci pa mozes tamo da pitas za broj telefona u salonu u RS' date=' ako se nesnadjes danas u toku dana cu ostaviti broj pumpe[/quote']

Nisam nasao broj.

Hvala

022 267 357 063 506 021. 022 267 357 to su brojevi pumpe pa probaj tamo da saznas i telefon i sve ostalo sto te zanima

nadam se da sam ti pomogao :biker:

• Drug član, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago

Pa to je bruka i bezobrazluk ako tako pocinju sa radom.

Taman sam se ponadao da ima normalnih uvoznika i da su

poceli drugi vetrovi da duvaju na ovom nasem tuznom i jadnom trzistu. :shock:

• U prolazu, 3 postova

Nisam nasao broj.

Hvala

022 267 357 063 506 021. 022 267 357 to su brojevi pumpe pa probaj tamo da saznas i telefon i sve ostalo sto te zanima

nadam se da sam ti pomogao :biker:

Zvao i dobio pumpu i rekose mi da DZELIC vise ne radi sa yamahaom i da je salon u BN zatvoren.

Hvala na pomoci

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Pa da li je ovo moguce?

Ajde reko da ne gatam sa narucivanjem,posto mi je 400ccm Fazer,pa ko zna da li pase od 600-ke,najbolje je da naruci original,uglavnom narucim onaj puzic sto je u tocku u sklopu za mjerenje brzine i filter za zrak.

Naruceno iz SU u NS,placena kapara,dato podataka za motor,pa skoro ko u Manualu,cekao 20 dana,...

Kad javlja mi lik da su izgleda dobili puzic od Aeroxa,ali da naidjem sutra.tj danas da vidim sta cemo i kako.

Pa sta covjek da im radi? :kaboom: :kaboom: :kaboom:

Katastrofa.... :shock:

Jesi li im dao broj sasije i kako su mogli da naprave

takav propust zar nisu imali kataloski broj?

Broj sasije,broj motora,tip,...slikao i filter i taj puzic i nacrtao u AutoCadu,... Ja mislio da je to dovoljno.

Evo dobio sam informaciju da je jos nesto stiglo od robe,pa da je moguce da ce nesto biti u tom kontigentu kad prodje carinu i tako dani prolaze,prolaze,...

Evo poceo sam kao Dobrica Cosic u Korenima dvije recenice pa ...

...valjda ce da skoro dijelovi!

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: BMW K 1600 GT

Ma katastrofa kako su netaèni, ja sam fazera èekao okruglo 3 meseca, a kada sam ga kaparisao rekli su biæe za mesec dana! Toliko sam se nervirao da sam slao žalbu mailom u Sloveniju u Delta-team Krško, i ni oni nisu ništa mnogo bolji i ažurniji od Rodiæa, istu prièu vrte!

Guest SNAKESBIKER

Djura i Sloba (momci koji rade u salonu u ul. cvijicevoj ) su extra ljubazni i uljudni ,i SVAKI put mi izadju u susret!!!!!!!!!!!!!!!!!

sto se tice garantnog roka , gore navedene firme ,ni tu NEMAM zamerku !!! ispostovali su me u rekrdnom roku od 10 dana!!!!

jedino ,malo im je rok isporuke za rezervne delove malo veeeci ,ali sta je - tu je!

Majstor Dime u Novom Sadu ,takodje ljubazan i veoma sam zadovoljan....

that's it!

Mada , bajkeri sa kojima sam razgovarao tim povodom nemaju ni priblizno lepo iskustvo kao ja!!!!

Evo meni konacno stigli dijelovi poslije tog maaalooo veeeceg vremenskog intervala. Premjerio sam,mjere odgovaraju.

Ali ipak,ako kazes 20 dana,neka bude 20,a ne 30 i kusur(kusur je oko sedmicu).

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200
Djura i Sloba (momci koji rade u salonu u ul. cvijicevoj ) su extra ljubazni i uljudni ...

Ovo moram da potvrdim!! Stvarno sam im sedeo na kicmi za neki skuter pre 2-3 godine, i svaki put su me saslusali i davali savete.. 8)

Takodje i lik koji radi u Subotici je extra ljubazan i uljudan i zna podosta o tome sto prodaje. On je zvao u NS par puta da provjeri da li je stiglo,fer maximalno.

Samo ta nabavka i ispostivanje rokova im nije jaca strana,ali to nije to njega bilo nego ovih iz NS.

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Da ne otvaram novu temu...

U NS je Rodic otvorio jos jedan prodajni centar. Nalazi sa na uglu Temerinske i Partizanske. Ne znam kada ce biti zvanicno otvaranje, ali vec ima par motocikala izlozeno i neka zena mi tamo rekla da ce poceti sa radom pre zvanicnog otvaranja, tj. vec ove nedelje.

Pa ako su lagali mene, i ja lazem vas... :)

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

moje iskustvo sa Rodom se zavrsilo posle dva telefonska poziva.

naime prvi je trajao nekih 15 minuta i dobio sam informaciju od lika iz cvijiceve da SVE delove za moju yamahu koji mi trebaju imaju na lageru i da po njih mogu da dodjem kad god hocu jer ih ima jel te dosta i nece se prodati.sutradan zovem ja da pitam do kad rade da dodjem po klip,rucke i jos neke sitnice i kaze lik da oni to nemaju na lageru vec 6-7 meseci i ubedjuje me kako mi nisu mogli reci da imaju to kad nemaju

E tad sam shvatio da ih vise necu zvati sigurno

• Drug član, 1392 postova

Bio sam jednom u radnji i vise puta zvao telefonom da pitam za neke stvari uvek ljubazni i korektni spremni da pomognu-bar preko telefona videcemo za dalje

delovi nadam se da mi nece ni trebati :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja