rboban 1038 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 1. NAGRADA ZLATAR BISTRICA 31. kolovoz 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan i jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 19, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slicice! Mozes li napisati par rijeci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vukasn Bajic i ja smo odlucili da se oprobamo u SM kupu u hrvatskoj (posto kod nas ne postoji SM prvenstvo), vozili smo za MOTO SPORT iz osijeka. Pre svega veliko hvala Marjanu iz osijeka koji nam je sve papire , lekarski, licencu i prijavu zavrsio. Krenuo sam u petak uvece a posle bezbroj problema stigli smo tek u subotu uvece... Zakasnili na trening, a ujutro IZNENADJENJE!!!!!. Naime u HR je SM scena bas razvijena tako da taj SM KUP koji je navodno amater klasa gde smo mi trebali da vozimo... Tu nema ni A od amatera... sve SMR, SXV, Husaberg, HUSQVARNA SMR 660 (bisi motor evropskog prvaka).... Jedini moj motor ulicni SM, bez slikova, start kita i antihopinga...... Prvi put na SM trci i bez treninga.... Na kvalifikacijskom treningu poslednji, usput ostao bez zadnje plocice koja se pregrejala i otpala (nova)... A na stazi borba za svaki metar, stvarno voze MRAK..... Ukupni rezultat iz obe trke da je Vule 8., a ja 9. u konkurenciji od 11 takmicara..... Zadovoljni i umorni krenusmo na put kuci..... S1 trka je bilo pravo uzivanje, voznja Marica i Opeta oduzima dah, zao mi sto nije bio i Viktor Bolsec koji je imao obaveza na evropskom sampionatu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Bobane,slike su odlicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Super slike... Vuletu sam vec chestitao a svaka chast i tebi druzhe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Super,svaka cast za takmicenje....Da si imao konkurentniji motor siguran sam da bi bilo bolje,izgleda da ce Husqvarnica na tuning za sledeci put.Xexe,pozdrav Bobane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Obratite da je publika iza zicane ograde i da niko osim sudija, par ovlasenih fotografa i naravno takmicara nije mogao da pridje stazi.... Organizacija je bila odlicna. Stvarno je steta da mi koji imamo tr odlicne staze Autokomerc, Ada Huja i Kula (gde je vozeno evropsko prvenstvo) nemamo SM prvenstvo......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...