Jump to content

Moto Zajednica

BJB Novi Sad skup 19.9

Recommended Posts

• drkadzija, 1236 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

E pa gospodo , pošto su se Beograđani organizovali red bi bio da se i mi ipak upoznamo pa predlažem da se nađemo na Mišeluku sutra oko 19h.

Nadam se da ste zainteresovani, da će te prevazići ono "ma glupo mi je" i doći , može i autom ,čisto da vidimo koliko nas je.

pozz GROF

P.S. nadam se da neću sam ko bena stajati na Mišeluku sutra. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Ništa , to znači da neću biti solo na petlji :) :) :D :D :D

Naravno ako se želiš provozati dođi

i... niko ni da slaže da će se provozati veceras................................... :(

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

i... niko ni da slaže da će se provozati veceras................................... :(

Evo mogu ja da te slažem, ali da obećaš da se nećeš svetiti na paintbolu sledeće nedelje ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 139 postova

Dragi Forumaši obaveštenje za sve one koji bi došli danas u NS: možda ste čuli možda ne, ali na gradskoj plaži Štrand u NS večeras i sutra ima 2.po redu Moto fest (nije moto skup, nema veze sa klasičnim moto susretom). Upad besplatan, sviraju lokalni bendovi, nema klope da znate:)

Štrand se nalazi odma ispod Mosta Slobode (Kameničkog mosta), kad sidjete sa mosta prva desno, pa druga desno, i tu je glavni ulaz. A vi udjete na sporedni tik ispod Mosta Slobode:).

Eto, vidim da se dogovarate da dodjete, pa Mišeluk nije daleko od Štranda.

• Svrati ponekad, 139 postova

P.S. eh tek sad vidim da je otvoren topic na tu temu, al dobro, od viška ne boli glava ;D. Večeras sviraju Čupavci (jaaako dobri klinci) i country bend Provincija, početak 20h

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

jako dobra tema bas sam razmisljao o tome kada beogradjani mogu da se skupljaju kod arene zasto mi nebismo mogli isto nedeljom na miseluku ili na nekom drugom mestu u novom sadu,sada kada je prosla sezona moto susreta svi zeljni da se negde skuplaju druze i razgovaraju jos ovo malo sto nam preostaje lepog vremena dok ne zaveje jer samo onda nemoze motorom a moze i onda vazno da su putevi rascisceni

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

E pa Grofe, ako vec pozivas drustvo da se skupi - nemoj to raditi danas u 23,50 za sutra u 19.00 - uradi to bar nekoliko dana ranije da ljudi mogu da se organizuju ! Ovako - ko da si pozvao samog sebe !

evo danas je 19.10.08.ja cu biti na miseluku oko pola tri .nisam bio na miseluku odavno a ni motor nisam nedelju dana vozio pa cu iskoristiti ovaj suncani prohladni dan da se mnalo do miseluka provozam ,hoce li biti jos koga od forumasa

• Drug član, 2790 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

evo danas je 19.10.08.ja cu biti na miseluku oko pola tri .nisam bio na miseluku odavno a ni motor nisam nedelju dana vozio pa cu iskoristiti ovaj suncani prohladni dan da se mnalo do miseluka provozam ,hoce li biti jos koga od forumasa

Vidimo se.

Vidimo se.

video sam te kada si dolazio ,spazio sam te po zelenoj 636 i u zelenom konbinezonu kada sam odvozao nekoliko krugovai stao tebe nije bilo.inace bilo je nekoliko forumasa koje znam a to su KAWA,robi,rosi i mrle,a gde si ti ganeru na miseluku sam bio do 18:45 a tebe nigde

• Drug član, 2790 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

I mahao sam ti. ;)

Odvozao dva kruga i otišli da se vozamo na Vencu. Suviše "talenata" je bilo na Mišeluku, a pošto sve češće odlazim radnim danima, haos koji nedeljom vlada me nervira.

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2009

Vidimo se.

video sam te kada si dolazio ,spazio sam te po zelenoj 636 i u zelenom konbinezonu kada sam odvozao nekoliko krugovai stao tebe nije bilo.inace bilo je nekoliko forumasa koje znam a to su KAWA,robi,rosi i mrle,a gde si ti ganeru na miseluku sam bio do 18:45 a tebe nigde

Kolega,a mene ste zaboravili il ste mozda napravili stamparsku gresku  ;D.Ajd pa se vidimo u nedelju opet ako vreme posluzi,a valjda hoce bar jos koji dan da se provozamo malcice.Pa da uradimo onu fotku,nije los predlog,samo se mi posle nismo vracali,klopali i polako kuci krenuli.Poz

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Hajde vi u subotu do Beograda, pa idemo zajeno do Ljiga.

Sledeci vikend mozemo na vasu stranu!!!

Nemojte da nas podeli 90km.

Pogledajte temu. krecemo u 9.30. Opusteno stizete.

Pozdrav!!!

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Bio sam i ja (mada nisam iz Novog Sada) na Miseluku u nedelju sa josh 2 drugara.Sa foruma sam video samo Kawu,mada skoro nikog drugog i ne znam...  ;) ;)

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

To je na putu za Mladenovac, preko Avale, ako me secanje sluzi?

Tako je, to je taj put.

Pozdrav!!!

Vidimo se.

Kolega,a mene ste zaboravili il ste mozda napravili stamparsku gresku  ;D.Ajd pa se vidimo u nedelju opet ako vreme posluzi,a valjda hoce bar jos koji dan da se provozamo malcice.Pa da uradimo onu fotku,nije los predlog,samo se mi posle nismo vracali,klopali i polako kuci krenuli.Poz

naravno da se vidimo i ove nedelje na miseluku javljaju suncano i oblacno vreme,a desila se stamparska greska.ja cu ove nedelje 26.10 biti tu oko pola tri

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja