emir1396 0 Napisano Mart 9, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Kao što naslov kaže potreban mi je savet pri izboru kategorije. Od položenih kategorija imam samo B i ispunjavam starosnu granicu za A kategoriju. A2 mi “na papiru” sasvim odgovara jer ne planiram da odmah nakon polaganja vozim jake motore ali me odbija sama pomisao na ponovno polaganje pa zbog toga razmisljam da sve završim odjednom ali ne znam koliko je to pametno? Takođe, ako neko ima preporuke što se same auto škola tiče u smislu dobrog instruktora na Voždovcu (ili okolini) i to je dobrodošlo. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Mart 9, 2021 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Na Voždovcu imaš instruktora Bogdana, a škola je Desetka Auto (nisam 100% siguran za naziv). Nalazi se u ul. V. Stepe, u ravni sa FPN-om (blizu raskrsnoce sa Nikšićkom). Čile je veteran, vozi motore preko pola veka i imaćeš šta da naučiš pored njega. Pored toga, ne gnjavi kandidate da voze 30 km/h i ne uči ih samo kako da polože, već i kako se zaista vozi u saobraćaju. Što se kategorije tiče, A2 se uglavnom vozi na većim skuterima, a to sa motociklima baš i nema mnogo veze. Odluči šta planiraš da voziš, pa u skladu sa time i odaberi. Nemoj da te obeshrabri snaga motora na kojima se obučava za A kat. Nigde se ne uči na R-u i sličnim monstrumima od mašina, već uglavnom na 600-650 kubika i to mahom na nakedima, koji su zahvalni za prve kilometre, čak i vozačima koji ih ne preferiraju. Kad to savladaš i položiš, posle će ti sve slabije od toga biti mnogo lakše za savladavanje i sticanje iskustva u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emir1396 0 Napisano Mart 9, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Jasno, hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 9, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas je da ideš na A.Brzo ćeš se zasititi i bar poželeti da probaš nešto jače. Onda ćeš biti u problemu, verovatno i izgubiti volju jer ponovo moraš da polažeš.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Mart 9, 2021 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Posle 24te godine imas pravo da polazes za A kategoriju,kad polozis dobijas sve manje kategorije(am,a1,a2) i ako si imao probnu vozacku dozvolu za B kategoriju,nemas za A... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 10, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema probnu za A? edit Skontao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Mart 11, 2021 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan On 10.3.2021. at 18:25, Alexa90 je napisao: Kako nema probnu za A? edit Skontao sam. Rekli su mi u policiji da samo jednom mozes da imas probnu dozvolu,tj za onu kategoriju za koju prvo polazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...