Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Malo motora,ali pored staze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Septembar 28, 2008 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Mladene{mito_maniac) svaka cast za slike super su... ;D Za sledecu sezonu napakuj k4 i gas... :) Trke su prosle odlicno,zadovoljan sam stazom i mojom voznjom...ovo mi je prva trka,nije bila losa...ali moze mnogo bolje...Pozdrav za sve Obrenovcane :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Trke su bile odlicne i nije ih trebalo propustiti, bar ove sto su bile vezane za Balkanski sampionat. Za Martina Choyu na 1000RR-u sve pohvale, decko je pokazao i objasnio neke stvari :o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 28, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Trke su bile odlicne i nije ih trebalo propustiti, bar ove sto su bile vezane za Balkanski sampionat. Za Martina Choyu na 1000RR-u sve pohvale, decko je pokazao i objasnio neke stvari :o. Uff...njega zaboravih..znaci coveku svaka cast..zadao je tezak domaci...znaci tako lako je vozio i pobedio da je strasno.. A i gledam ga u boxu,on i zena/devojka,jedan kombi,malo alata i to je to...a ostali,kamioni,avioni,satori,zastave,tim mehanicara/masazera/ko-zna-cega jos......ccc.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Dva vozaca koji su ostavili najbolji utisak...Makar na mene. :) :) Stvarno je Rboban delovai impresivno u poslednjoj krivini, imao sam utisak da kaci pistu zadnjom osovinom ;D Ali ne treba zaboraviti decka koji se takmicio sa CROSS motorom KTM EXC 450, sa supermoto tockovima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dva vozaca koji su ostavili najbolji utisak...Makar na mene. :) :) Stvarno je Rboban delovai impresivno u poslednjoj krivini, imao sam utisak da kaci pistu zadnjom osovinom ;D Ali ne treba zaboraviti decka koji se takmicio sa CROSS motorom KTM EXC 450, sa supermoto tockovima!!! Vukashin Bajicc #82 Kraljina i. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Dva vozaca koji su ostavili najbolji utisak...Makar na mene. :) :) Stvarno je Rboban delovai impresivno u poslednjoj krivini, imao sam utisak da kaci pistu zadnjom osovinom ;D Ali ne treba zaboraviti decka koji se takmicio sa CROSS motorom KTM EXC 450, sa supermoto tockovima!!! Takodje sve pohvale,dosta je namucio vozaca Honde CBR600RR.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mogu da vidim ovo je bilo za pohvalu.E kad bi bilo ovako nase prvenstvo.........zalim sto nisam moga da dodjme ove godine.........bice dana za megdana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slidza iz Bataje..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Akrobacije mladih nada! Lepota na dva tocka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako: Nas trkac Vladimir Radosavljevic a.k.a. Vlada Grobar je vozio sve 3 trke u hepeningu. Na treningu je imao 2. i 3. vreme, i jedan tezak pad u S krivini. Na 1. trci, balkanskoj, bio je 3. iza Alberta Romana (SLO) i mislim Baneta Jovanovica. Na drugoj i trecoj trci bio je drugi iza Slovenca Romana. Sve u svemu, dobar provod, bilo je 8 ili 9 trka u nedelji, sve je bilo super. Vozio je SUZUKI GSXR 1000 k7 ( svetlo plave boje, br.80, nema ga ovde ni na jednoj slici ) Pozdrav za sve koji su bili i one koji su bili spreceni da dodju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Septembar 29, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio MNOGO je propustio.....Vreme je posluzilo,bilo je stvarno zanimljivih trka...Maki i ja smo bili,ja sam napravio bas dosta slika samo jos Maki da ih okaci...SVE forumase koji su ucestvovali samo slikao...Upoznao sam nekoliko forumasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan e, da i ja sam upoznao nekoliko forumasa...npr. Ratko_SX je vozio u klasi 125ccm narandzastu apriliu rs, iako mu je bila prva trka, decko je lepo i pristojno vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sve pohvale,dosta je namucio vozaca Honde CBR600RR.... To je bio Coka, to mu je prvi R motor ikada i prva trka ikada... Tako da njegovo vreme tek dolazi ;D mada je okasnio malo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Trke su bile odlicne i nije ih trebalo propustiti, bar ove sto su bile vezane za Balkanski sampionat. Za Martina Choyu na 1000RR-u sve pohvale, decko je pokazao i objasnio neke stvari :o. Uff...njega zaboravih..znaci coveku svaka cast..zadao je tezak domaci...znaci tako lako je vozio i pobedio da je strasno.. A i gledam ga u boxu,on i zena/devojka,jedan kombi,malo alata i to je to...a ostali,kamioni,avioni,satori,zastave,tim mehanicara/masazera/ko-zna-cega jos......ccc.... Podmazivanje lanca... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan malo i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sve pohvale,dosta je namucio vozaca Honde CBR600RR.... To je bio Coka, to mu je prvi R motor ikada i prva trka ikada... Tako da njegovo vreme tek dolazi ;D mada je okasnio malo ;D E, to mu je sugrađanin, a on umesto da navija, ni ne zna ko je to. Mlađo, reći ću te kod mame. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da kažem malo i o trci: Vozača koliko hoćeš.Jedva smo našli mesta u boksu. U klasi 125 vozio je moj sin Nikola, i trku završio na 2. mestu. Za istočno evropski šampionat bio je ukupno 4., a od naših vozača drugi. Stranci voze klasu 125sp gde je dozvoljeno friziranje motora, a naš motor je potpuno serijski ( spremljen po pravilniku od prošle godine ) i prilično je sporiji od 125 sp. U prvoj trci je svo vreme bila borba između njega i Stankovića, pred kraj po jedno kratko izletanje obojce sa staze, ali na kraju uspeva da završi trku ispred Stankovića. U drugoj trci posle lošeg starta uspeva da obiđe Stankovića već u prvom krugu, i posle par krugova već je napravio solidnu razliku. Za prvo plasiranim( Đorđe Jovanović ) je zaostajao oko 5 sekundi i takav zaostatak je ostao kroz celu trku. Stanković odustaje polovinom trke, a ostali vozači su dosta zaostajali za njima ( treće plasirani slabije vreme 6 sekundi po krugu ), tako da nije bilo neke zanimljive borbe. U hepeningu sam ja vozio i to katastrofalno loše. Na motor sam bukvalno prvi put seo na treningu ( kupio ga pre par dana po kiši ), ali nije samo to razlog, jednostavno mi nije išlo. Na 1. službenom treningu sam bio 13. od ukupno 28 vozača sa vremenom 1.18...To vreme je realno bilo slabije za 2-3 sekunde nego što sam vozio sa KTM-om prošle godine. Borio sam se sa motorom na mišiće, nikako da uhvatim pravi ritam. Balkansku trku sam propustio, na našoj prvoj završio 10 od ukupno 18 vozača, sa najboljim krugom 1.15...Malo sam se popravio, ali ni blizu da vozim kako bi trebalo. Predvodio sam grupu od 5 vozača i bio 7.-8. u plasmanu do 3 kruga pred kraj, kada su me posle par grešaka obišli njih četvoro. U 2. trci sam startovao loše, u prvoj krivini propustio njih nekoliko i krenuo sa dosta zaostatka za njima. Vozio par krugova iza nekog koga sam se mučio da obiđem, i kada sam uspeo, počeo sam vozim kako treba, sve sigurnije i brže, tečno i bez muke. Počeo sam da stižem grupu koja se vozila ispred mene, ali nije bilo više vremena. Tek posle te trke sam bio zadovoljan, i bilo mi je krivo što nema još. Kasno Marko na Kosovo stiže. Valjda će sledeće godine biti više trka i nadam se da će se neki motor malo zadržati kod mene. Ostale klase nisam imao vremena da gledam jer sam u pauzama između naših imao posla u boksu oko motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sve pohvale,dosta je namucio vozaca Honde CBR600RR.... To je bio Coka, to mu je prvi R motor ikada i prva trka ikada... Tako da njegovo vreme tek dolazi ;D mada je okasnio malo ;D E, to mu je sugrađanin, a on umesto da navija, ni ne zna ko je to. Mlađo, reći ću te kod mame. Znao sam da je to Coka,nego nisam napisao mislio sam do to nece nikome znaciti...EEE ali ipak smo mi iz Obrenovca poznati,xexe znaju i za vozace koji su prvi put na stazi.Nadam se da ce tako biti i sledece sezone,(kad ce na stazi biti josh vozaca iz Obrenovca,nadam se ) A shto se tice navijanja,svi Obrenovcani su od mene imali najvecu mogucu podrsku sa "tribina"....Xexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...