bobbra 1418 Napisano Mart 4, 2021 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi je od mog motora Kofer GIVI 37 l u dobrom stanju sa 2 originalna kljuca i jos jednom kopijom.Kofer ide sa njegovom original plocom .Stavio sam ful fejs kacigu da se vidi orientaciono velicina kofera, pored kacige ima jos mesta idealna velicina za scutere. Cena fiksno 50 e. Prodajem auspuh sa slike bio kratko montiran na Pjagio scuteru ja sam stavio originlni pa je ovaj visak. Cena 30 e nije fiksna . Ko uzme obe stvari cena 70 e. Samo licno preuzimanje na Dorcolu ili Mirijevu. Telefon 063 233 133 Boban. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je snaga skutera (pitam zbog auspuha), da li je karburator ili ign, i da li je pravio neke probleme u radu motora ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Mart 4, 2021 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Scuter je 250 ie ne znam dali je pravio bilo kakave probleme ja sam ga probao kad sam kupio par km i scuter isao je ok.Ne verujem da bi ga covek drzao na motoru kad ga prodaje da pravi neki problem . Mozes da ga uzmes na probu pa ako ti ne odgovara ti ga vrati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Mart 4, 2021 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh prodat Blazi sa srecom da ga koristi , ostao kofer u ponudi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Toooo @Blaza al ce da se dere Scarabeo sad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1418 Napisano Mart 10, 2021 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat i kofer . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...