saxi 715 Napisano April 18, 2009 Drug član, 1732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ...ne razumem 'biti' ? posto sutra necu nista raditi osim malo jahanja mogu da ga pokupim bilo gde ali vracam tek u Ponedeljak ! Pa sutra ce velika vecina da nas bude na Uskrsnjoj akciji NACRTAJ OSMEH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 18, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan ...ne razumem 'biti' ? posto sutra necu nista raditi osim malo jahanja mogu da ga pokupim bilo gde ali vracam tek u Ponedeljak ! Nisam precizirao. Ako ces biti u Sremcici, dacu ti tamo, a ako neces onda cemo se vec dogovoriti, ako te zanima ja cu da potrazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan zanima naravno, probacu i ja da se prikljucim koloni ili bar dodjem direktno tamo pa se vec vidimo negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 18, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan zanima naravno, probacu i ja da se prikljucim koloni ili bar dodjem direktno tamo pa se vec vidimo negde Nasao sam plastiku. Ponecu je pa ako budes dolazio dacu ti. Ja cu biti u moru motora sa skuterom ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Danas je stigao prvi paket trakica ;D,sad mi burazer javio, prosle bez carine ;D ;D ;D 2xPlave 2xCrvene 1xSive 13" Znaci i drugi stize uskoro, za koji dan ;D Ja najverovatnije dolazim u BG 4-og maja, Pa bi mogli 4-og uvece da organizujemo grupno skupljanje, jer je to najeftinija varijanta... Ko bas ne bude mogao da dodje ostavicu RS-u ili vec nekome a posle cemo lako.... Javljam kad stigne i drugi paket (a postar je najaci, kaze burazeru "stigao vam je giftic" ;D ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ...zahvaljujuci dobroj volji RS-a da pozajmi alat za lepljenje trake uspeh i to da zavrsim ! ...u jednom kompletu od 150din dolazi vise komada ukupne duzine 10m mislim da mogu 2 motora da se izlepe e sad traka nije reflektujuca ali sve jedno lepo izgleda na felnama, samo lepljenje traje oko 15-tak minuta ! jos jednom, HVALA Zeljko !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan ^^Extra izgleda ali nije to to kao sa reflektujucim, moje se i danju presijavaju a na suncu bas imaju neku zajebanu boju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan i ove su dosta lepse kad pada sunce direktno na njih na slikama su ispale tamnije nego uzivo... sve jedno u planu su naravno reflektujuce ovo je samo bila proba da se vidi kako ce da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je stigao prvi paket trakica ;D,sad mi burazer javio, prosle bez carine ;D ;D ;D 2xPlave 2xCrvene 1xSive 13" Znaci i drugi stize uskoro, za koji dan ;D Ja najverovatnije dolazim u BG 4-og maja, Pa bi mogli 4-og uvece da organizujemo grupno skupljanje, jer je to najeftinija varijanta... Ko bas ne bude mogao da dodje ostavicu RS-u ili vec nekome a posle cemo lako.... Javljam kad stigne i drugi paket (a postar je najaci, kaze burazeru "stigao vam je giftic" ;D ;D) Ja sam u ovom drugom paketicu :-) Vidimo se onda 4-og. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao i drugi paketic ;D ;D ;D 6xSivih. Ajde ovako, da nebi sve na juris a i da bi svi videli: U PETAK 08.04.2009 oko 21h na parkingu kod Trznog Centra Usce (mislim da je najbolje jer je najveci parking u centru). Jbg kad je ovaj vikend 1.maj, mada mogu ja da dodjem i u ponedeljak poslepodne (devojka treba nesto da pazari pa mi svejedno dal je pon. ili sl.petak) al bolje ovako da svi vide... Ako hocete napisite kako vecini odgovara, meni je svejedno... Mada mislim da je ovako najbolje, nego da saljem pojedinacno aks-om pa da placate +200din.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara 8 Maj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao i drugi paketic ;D ;D ;D 6xSivih. Ajde ovako, da nebi sve na juris a i da bi svi videli: U PETAK 08.04.2009 oko 21h na parkingu kod Trznog Centra Usce (mislim da je najbolje jer je najveci parking u centru). Jbg kad je ovaj vikend 1.maj, mada mogu ja da dodjem i u ponedeljak poslepodne (devojka treba nesto da pazari pa mi svejedno dal je pon. ili sl.petak) al bolje ovako da svi vide... Ako hocete napisite kako vecini odgovara, meni je svejedno... Mada mislim da je ovako najbolje, nego da saljem pojedinacno aks-om pa da placate +200din.... Ako saljes RS-u posalji i meni u istom paketu pa cemo deliti tih 200din NESTRPLJIV SAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Ako saljes RS-u posalji i meni u istom paketu pa cemo deliti tih 200din NESTRPLJIV SAM Problem je sto su trakice u ZR-u a ja u NS-u (veceras zadnji kolokv.) a kuci u ZR-u nemam nikog do 20h veceras pa nema ko da posalje, Jedino sutra, a za 1 niko neradi a ni za vikend , tako da ce stici tek u ponedeljak... Meni je sve jedno, ako ste ti i RS za, poslacu sutra... Mada bolje se strpi do sl. petka da ne komplikujemo, jbg izvini, neznam kako drugacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...jbg izvini, neznam kako drugacije... C,c,c! Sta se izvinjavas ludace! Ucinio si nam do neba! Taman cu da odmastim felne do 8. A tad se vidimo 100% Poz Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se osmog, hvala još jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Osmi i nije tako daleko. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Može, 8. maja uveče i meni odgovara. Ako ipak odlučiš da dolaziš u ponedeljak, 4. maja, tad mi još više odgovara, pa baci PP. Ako ne, vidimo se tada kad si i predložio. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako je krenulo, ima i skup da ispadne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nosi rostilj :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim alat za lepljenje ako 'gazda' nema nista protiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 29, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim alat za lepljenje ako 'gazda' nema nista protiv Ne zezaj, super mi je drago da ti je pomogao!!! Vac znam gde jos mozes da stavis... Ako postoji dobra volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palacinka 9 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno za 8 u 21h Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam malo pravim zazubice, sad mi burzer poslao slike... Kaze da sve extra sijaju samo sto ta providna folija u kojoj su upakovane odbija bezveze blic... A i on je slikao pod nekim glupim uglom da bi se sve videle... Onda 8-og u 21:00.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor 1 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Fjutog Prijavi odgovor kao problematičan kako su dobre ove plave!!!! jedva cekam da ih stavim. fala puno zlajo care!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...