AlexxNi 0 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" ZeljaYZF-BLUE 17'' Purec92- RED-18'' AlexxNi SILVER 17'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' i ja za sebe da uzmem te reflektujuće trakice za točkove moje mezimice... ;D ;D ;D bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" ZeljaYZF-BLUE 17'' Purec92- RED-18'' AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih i ja jedne RED 17" bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" ZeljaYZF-BLUE 17'' Purec92- RED-18'' AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17 milance80 - red 17" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ciko, ciko, jel mogu i ja :o bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" ZeljaYZF-BLUE 17'' Purec92- RED-18'' AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17 milance80 - red 17" negro - blue 18" za pozadi i 19" za napred (osim ako pasuje 18 na oba, svi kazu da su duze, onda 18 na djuture). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan steve_yam se javlja na duznos' kad stizu komso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan steve_yam se javlja na duznos' kad stizu komso? Do kraja sl. nedelje bi trebale da budu tu, imas pp... Mogle bi polako da krenu uplate, da narucujemo od ponedeljka... Znaci: BANKA INTESA br. racuna 160-0200100014598-47 -(Darabuc Dusan) 600din Kad uplatite, posaljite mi na pp: ime, prezime, adresu, broj mob-a i bilo bi dobro i sliku uplatnice sto dobijete u intesi posle uplate... (cisto da nebi bilo zabune). //platio bih ja umesto vas svih ali sam trenutno dekintiran// Cim stignu javljam ovde pa da se izdogovaramo oko preuzimanja.... Cacani bolje se dogov. pa da posaljem na 1 adresu i podelete troskove AKS-a cisto da ustedite... A nije problem ni da posaljem nekom u BG pa da razdelite, da nebi cekali mene da dolazim a i da poprilicno ustedite... Ali dobro, ovo sve otom potom kad stignu... Trenutni spisak: bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" ZeljaYZF-BLUE 17'' Purec92- RED-18'' AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17 milance80 - red 17" negro - blue 18" Ako jos neko hoce, kad uplati pare nek se slobodno dopise i posalje pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se prijavljujem da za BG ekipu skoknem do tebe Zlajo i da donesem trakice... Naravno, ako hoće još neko samnom - feel free to join... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem, slobodno mozete da se provozate do mene u NS ili ZR (zavisi gde budem bio kad stignu) na hladan sokic, a mogu da posaljem AKS-om sve na neciju adresu pa da razdelite (da nebi svako posebno placao AKS 150,200din kad moze 20)... Kako god se dogovorite... Slobodno pocnite da uplacujete pare na onaj gore racun, da bi sto pre narucio... Mislim meni je svejedno, ja nemam nista od toga ali cisto da bi ih pre dobili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobobre 22 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Evo broj iz NS, salju post exspresom, kostaju 1000din i staju na 21-17 tockove ali sa minimalnim preklapanjem pocetka i kraja. Meni su prve koje sam dotakao ali izgledaju mi prilicno kvalitetno. Uz njih ide i "kurcic" za montiranje 021--679-1016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Spiasak: bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18")-//PLATIO miryu-SILVER 12" wice-RED-17"------------------------------------ //PLATIO Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" ZeljaYZF-BLUE 17'' Purec92- RED-18'' AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17 milance80 - red 17" negro - blue 18" Sto se mene tice slobodno mozete da kupite i te iz NS-a, ko hoce mogu i pare da mu vratim (nikakav problem), i ovako nemam nista od ovoga osim bespotrebnog cimanja a ovo je svakako poslednja tura.... Inace juce sam oprao felne sa onom cetkom za kola (ona sto se nabije crevo u nju pa curi voda iz nje) i jos uvek su tu ;D, samo su se pojavila 2 manja baloncica, ali cim sam ih malo stisao, nestali su i vese ih nema.... Tako da su u petak prezivele ono nevreme a juce kupanje, ja prezadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo stigle steve_yam -ove trakice... Jeste da kostaju ali po meni brutalno izgledaju!!! Uzivo su jos bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas uplacujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan sada ni meni nije jasno, Koliko staje set za dva tocka velicine 17" Prvo sam mislio 1600, pa onda si poslao poruku na kojoj navodis racun na koji treba da ti se uplati i pise 600 din. Molim te da napises TACNO koliko para su trake. Sada sam hteo da krenem do poste i uplatim ali neznam koliko.... pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan au batice fala lepo u subotu idemo na neko pivo da te castim za trud i cekanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan sada ni meni nije jasno, Koliko staje set za dva tocka velicine 17" Prvo sam mislio 1600, pa onda si poslao poruku na kojoj navodis racun na koji treba da ti se uplati i pise 600 din. Molim te da napises TACNO koliko para su trake. Sada sam hteo da krenem do poste i uplatim ali neznam koliko.... pozzzz 600 su tvoje trakice, 1600din je dao Steve_yam za njegove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan da,ove moje su skuplje a te verovatno koje si ti narucio su 600.znaci 600 uplatis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Sve je gore napisano, obicne su 600 a sa natpisom 1600 i obe su reflektujuce... Skroz sam zaboravio na mail, moze na zlayabre@gmail.com, mada i nema potrebe da mi saljete uplatnice, verujem vam na rec, samo ime, prezime, adresa i broj moba na pp je dovoljno... Spisak: bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18")-//PLATIO miryu-SILVER 12" wice-RED-17"------------------------------------ //PLATIO Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17"-------------------------//PLATIO ZeljaYZF-BLUE 17'' Purec92- RED-18''--------------------------------//PLATIO AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17 milance80 - red 17"-------------------------------//PLATIO negro - blue 18" Komso drago mi je da ti se svidjaju a stigle su za 3 dana neracunajuci vikend, to je jedna od najbrzih posiljki , nema sa amerima zajebancije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra uplacujem, nisam danas stigao.A kada mozemo preuzeti dragocene trakice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan ^^ pa strpicemo jos malo da i ostali uplate, onda narucujem a kad ce stici to niko nemoze da garantuje (sve zavisi od nasih postara)... Ako recimo narucim u sredu, stice krajem sledece nedelje ili pocetkom one tamo... A mogu i da stignu za 3 radna dana kao ove zute gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan komso mozda ti banem u ns da pokupim pre vikenda..javim ti se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi uplacujte, da covek poruci pa da svetlimo po gradu kao svitci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja uplaćujem danas poslije posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio...Uplatio sam u komercijalnoj banci, ne verujem da im treba nesto dugo da ti legne na racun .U intesi je bila guzva 100m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Spisak: bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18")-//PLATIO miryu-SILVER 12"--------------------------------//PLATIO wice-RED-17"------------------------------------ //PLATIO Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17"-------------------------//PLATIO ZeljaYZF-BLUE 17'' -------------------------------//PLATIO Purec92- RED-18''--------------------------------//PLATIO AlexxNi SILVER 17'' castor - red 17 milance80 - red 17"-------------------------------//PLATIO negro - blue 18" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan jbt, skoro sam i zaboravio. Uplacujem ujutru omaaaa. Sorry drustvo ako mene cekate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...