Čorta 172 Napisano Februar 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki Bandit 650 S ABS, 2006.g, uvežen 2020.g. iz CH sa 25800km. Uradjen kompletan servis, zamena ulja i fitera, filtera vazduha, filtera goriva, svećica. Hemijski očišćeni i elektronski sinhronizovani karburatori. Naštelovani ventili. Promenjeno ulje u vilama.Novi bočni Krauser koferi 47 lit (nikada ne korišćeni) sa originalnim nosačima. Dodatna Krauser ploča za top case. Kappa topcase 42 lit. Nov SW Motech roll-bar. Scorpion auspuh sa DB killerom. Fabrički alat.Nove gume, DOT 2019.g. Motor je u perfektnom tehničkom i vizuelnom stanju i bez ikakvog dodatnog ulaganja.Registrovan do 15.05.2021.g. Obavezan prenos vlasništva. Cena 3350 € 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5701 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 2527 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, ali mi nerealno da za 15god predje 28.000km, ili je mozda na 128.000, ili svajcarci kupe motor da im stoji u garazi. nista licno, uopsteno kazem 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13674 Napisano Februar 19, 2021 Ne silazi, 7610 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nekima je motor 3 mesečne zarade. Kupio čovek da ima i možda vozio par kruga kad je slobodan vikendom i to je to. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja motor kupujem isključivo za tri zarade ne za više 4 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 19, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican, cena nije bezobrazna. Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 19, 2021 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan lep motor, konacno neka realna cena, srecna prodaja! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2449 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1046 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je lep toliko ja nemam para da ga kupim. To što imam A2 je manji problem u ovom slučaju.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep, @drmilan_ mislim da bi 128 000 ostavilo vise traga na njemu. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5701 Napisano Februar 20, 2021 Drug član, 2527 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Dada, isto kao sto mislite da bi 500.000km u autu ostavilo traga a 200.000 ne bi, pa svi ubedjeni da auti za 20god presli od 180-220.000. Al necemo spamovati decku oglas, tu zavrsavam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Februar 20, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Stanje motora spolja moze veoma verno da prikaze stvarnu kilometrazu ,pogotovo kod Kawasakija i Suzukija ....zavrsna obrada im je na niskom nivou..a ovom primerku je bas po meni realna kilometraza .zagledajuci detalje (zumirao sam na TV-u) izduvne grane srafovi na ramu ....cizme prednjih vila .sve odise malte ne novim...vidim da nije nista polirano vec je fabricki sve .Iskreno se nadam da ce otici u pametne ruke 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Februar 20, 2021 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna prodaja kolega...prelep motor...sve najbolje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Februar 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Suzuki, puno bezbednih kilometara Desimiru iz Svilajnca ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...