spiri 68 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno je već dosta napisano o gore navedenom modelu ! Ali mene isključivo interesuje model iz 2006 godine Ako je neko posjedovao vozio isti zamolio bi ga da napise neko svoje iskustvo zbaci dobre i loše strane zzr1400 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17054 Napisano Februar 19, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2361 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao nisam jos uvek, a uskoro cu, nadam se, moj ti je savet da gledas model 2008+, zbog ABS-a, vozio sam i taj i ovaj sto ti trazis iz 2006-te, znaci mnogo ABS, veruj mi, tezak je motor. Sto se tice voznih karakteristika, identicni su, sad zavisi od modela do modela i od opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16961 Napisano Februar 19, 2021 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliki motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Februar 19, 2021 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj iz 2006 ima ABS Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17054 Napisano Februar 19, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2361 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, spiri je napisao: Ovaj iz 2006 ima ABS Jedino opcionalno, u seriskoj proizvodnji tek 07-08-me, ovaj sto sam ja vozio 06-to nije imao. KAWASAKI ZZR models - autoevolution WWW.AUTOEVOLUTION.COM List of all KAWASAKI ZZR models and production years Promenio Februar 19, 2021 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Februar 19, 2021 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ću poslikati da vidiš da Ima Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17054 Napisano Februar 19, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2361 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, spiri je napisao: Sutra ću poslikati da vidiš da Ima Ne moras se cimati, verujem da ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Februar 22, 2021 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...