Pablo 1940 Napisano Septembar 18, 2008 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, Markone. Shvatili smo tvoje lose iskustvo, ostalo je zapisano. Mislim da ne treba sad da lincujemo Acu zbog toga, niti da to ponavljamo vise puta. Svi zainteresovani za izradu nosaca kod Ace sada znaju da si ti imao problem i mogu na osnovu toga i na osnovu iskustava drugih ljudi sa Acom da donesu sud o tome dal ce mu ukazati poverenje da im napravi nosac. Idemo dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako Aca moze koristi forum u komercijalne svrhe, zasto 21.avgust ne moze da proda Africu. Nemam nista ni protiv jednog momka, ni protiv Pabla, samo mi nije nesto jasno sa pravilima foruma zbog sebe. Ovo je totalni off, al na pp necu dobiti nikakav odgovor, a ovako mozda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Septembar 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, Markone. Shvatili smo tvoje lose iskustvo, ostalo je zapisano. Mislim da ne treba sad da lincujemo Acu zbog toga, niti da to ponavljamo vise puta. Svi zainteresovani za izradu nosaca kod Ace sada znaju da si ti imao problem i mogu na osnovu toga i na osnovu iskustava drugih ljudi sa Acom da donesu sud o tome dal ce mu ukazati poverenje da im napravi nosac. Idemo dalje. @ kepa Off se off-om izbija @Pablo Ajd sad? I mene to interesuje?! A da mi post ne bude off: Aca pravi stvarno dobre crash barove. Bar tako izgledaju na slici. Edit: PS I ja mogu da nađem advokata ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1940 Napisano Septembar 18, 2008 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, 21.avgust je provereno uvoznik i preprodavac motora. Otud moje pitanje njemu dal zna pravila. Koliko vidim, Aca tek pocinje da komercijalno pravi crashbarove i zato mislim da nije neprimereno da mu dopustimo da se ovako izreklamira. Na kraju krajeva, on ce pravljenjem 10tak crashbarova da postigne zaradu koju preprodavci motora postignu prodajom jednog motora. A ekstra to sto forumasi ovako dobijaju bar duplo jeftinije crashbar-ove. Aco, temu zakljucavam. Predlazem svima koji su zainteresovani za crashbar-ove da kontaktiraju Acu preko privatnih poruka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...