Jump to content

Moto Zajednica

Izrada crashbarova - sezona 2008

Recommended Posts

• Enduraš, 6368 postova
  • Motocikl: CRF300L

Dakle otvaram sezonu izrade crashbarova 2008 :) Prosle godine sam nekima vec pravio,a u medjuvremenu me je dosta vas kontaktiralo u vezi toga, ali na zalost nikako da napravim vremena za to. Sad treba da pravim sebi za Afriku i jos nekima koji su davno rezervisali jos nenapravljen crashbar :) Ako jos neko hoce da mu napravim neka se javi da bi pravio i plastificirao sve u paketu. U obzir dolaze i nosaci bocnih kofera. Evo par slika kako moj rad izgleda u praksi da bi znali o cemu se radi i na sta mozete da racunate.

R6Mzs_dsc01521800x600xg1.jpg

NONxc_dsc01608800x600dj8.jpg

k5Jan_1800x600pf0.jpg

404.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Za Acu imam sve pohvale,tj majstor Acu :D.Odlucio sam se na crash bar prosle godine,da kucnem u tastaturu nije trebalo za sada,ali znam neke kojima je dosta para ustdeo!Za mene najvaznije Aca ispostovao svaki dogovor,pristupacan po ceni,kvalitet izrade na zavidnom nivou,preporuka svakome...

post-974-1287900485491_thumb.jpg

• Zainteresovan, 953 postova

Ja sam jedan od onih sto se odavno prijavio za crashbar za r1 i nosac topcase-a za gs-a. O Acinom radu sve najbolje. m1losh je cak testirao njegov crashbar pri padu na asvaltu i prosao je test sa 5 osvojenih zvezdica! Aco kad meni radis nosac kofera i crashbar?

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

ajd da stanem i ja u red. vidim da za TA imas serijsku proizvodnju :D javi cenu, uslove placanja, jel moze na cekove, na lizing, preko koje banke mogu na kredit :D jel primas kartice... :D :D sala na stranu, treba mi komplet, crashbar&bocni nosaci kofera, motor TA 90.

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Svaka cast Aco, stvarno su profi odradjeni  :o, javi mi cenu za Transalp 600 mod. 1992 treba jednom drugaru.

Posto Aca nista vise ne zna osim da pravi crash barove i tera afriku po dzombe,ja sam se samoproglasio za  njegovog  menadzera.Aca ce u sopstvenoj  firmi raditi za platu kao i svaki majstor,ja cu biti direktor...

Obavesticu Vas o uslovima placanja,bice tu i nekih nagradnih igara,platis jedan nosis jedan ipo... ;D ;D ;D

• Enduraš, 6368 postova

Ja sam jedan od onih sto se odavno prijavio za crashbar za r1 i nosac topcase-a za gs-a. O Acinom radu sve najbolje. m1losh je cak testirao njegov crashbar pri padu na asvaltu i prosao je test sa 5 osvojenih zvezdica! Aco kad meni radis nosac kofera i crashbar?

Tebi pravim cim krene proizvodnja :)

ajd da stanem i ja u red. vidim da za TA imas serijsku proizvodnju :D javi cenu, uslove placanja, jel moze na cekove, na lizing, preko koje banke mogu na kredit :D jel primas kartice... :D :D sala na stranu, treba mi komplet, crashbar&bocni nosaci kofera, motor TA 90.

Svaka cast Aco, stvarno su profi odradjeni  :o, javi mi cenu za Transalp 600 mod. 1992 treba jednom drugaru.

Crashbar 60e, nosaci kofera 50e. (vazi za TA 600) Saljem city expresom, platis kad ti stignu kuci. Boju i izgled (reljefna ili masna) plastifikacije biras sam.

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Pošto sam ja takođe jedan od onih koji su pitali za crashbar, pitam i sada - pošto i kada? Motor iz profila - Yamaha FZ6n...

[offtopic]

Totalni off, ali čisto da se pohvalim za promjenu kategorije - 1000 postova i teška kategorija... :)

[/offtopic]

• Enduraš, 6368 postova

Bravo, Aco! To odlicno izgleda ;)

Drago mi je da ti se svidjaju :)

Pošto sam ja takođe jedan od onih koji su pitali za crashbar, pitam i sada - pošto i kada? Motor iz profila - Yamaha FZ6n...

[offtopic]

Totalni off, ali čisto da se pohvalim za promjenu kategorije - 1000 postova i teška kategorija... :)

[/offtopic]

Za R(znam da nije R, al cim nije enduro i kruzer,za mene je R ;) )motore do sada nisam pravio, tako da ne znam kako bi trebalo da izgleda i koliko materijala ide. Iskopaj neku sliku na netu kako bi voleo da ti izgleda CB, pa cemo se lako dogovoriti za cenu ;) A kad - pocinjem sledece nedelje sa radovima, pa dokle traju.

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Crashbar 60e, nosaci kofera 50e. (vazi za TA 600) Saljem city expresom, platis kad ti stignu kuci. Boju i izgled (reljefna ili masna) plastifikacije biras sam.

eh kad bi nam cela privreda ovako funkcionisala de bi nam bio kraj. kratko, jasno, efikasno :D

znaci boja crna (takav je i motor) a izgled neka bude masan (takav je i vozac) :D - ako to znaci da nije mat nego sa "sjajem"?

uostalom evo slike motora pa cu rado tebi (s punim poverenjem) da prepustim odluku o tome kako bi to trebalo da izgleda na njemu  :)

lSDPS_sta60086desktopresolutihi6.jpg

aj pa sa srecom ti bio rad majstore :)

• Svrati ponekad, 145 postova

Bravo Aco,samo napred,evo i ja stajem u red za Yamahu.Slikam masinu cim prestane kisa.

Ako treba uzecu i mere,jer bi meni najvise odgovarali oni "visoki" kao kod Milosa na TA(da

zastitim rezevoar).

P.S. Trebaći mi i INSIS za lanac(posto je uspesno testiran u praksi). :) :) ;)

Izvinjavam se za off,ali i taj INSIS se izgleda stvarno dobro pokazao,kako sa njim stoje stvari,koji su uslovi?

• Svrati ponekad, 426 postova

Aco eve čuli smo se telefonom i dogovorili se pa ja reko da se i ovde zapljunem da me(slučajno) ne zaboraviš. ;D

Dakle kako tebi tako i meni.

Jaooo kako sam sad  ;D ;D ;D

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Aco svaka čast za ono što si uradio do sada.

Ne bih da kvarim entuzijazam prijavljenih, ali nemojte se začuditi ako Aca naprasno vrati alat i ostanete bez crash bara kao ja prošli put.

U međuvremenu sam prodao motor pa ako vvdaniel bude hteo da stavi da zna da mi je bilo obećano prošli put za njegov F 650 ST :)

Ujedno mu se izvinjavam što samo to i grejači ručica fale da motor bude u baš, baš full opremi ;)

• Enduraš, 6368 postova

Bravo Aco,samo napred,evo i ja stajem u red za Yamahu.Slikam masinu cim prestane kisa.

Ako treba uzecu i mere,jer bi meni najvise odgovarali oni "visoki" kao kod Milosa na TA(da

zastitim rezevoar).

P.S. Trebaći mi i INSIS za lanac(posto je uspesno testiran u praksi). :) :) ;)

Dogovoreno Vlado, ugradjujemo i INSIS u paketu :)

Izvinjavam se za off,ali i taj INSIS se izgleda stvarno dobro pokazao,kako sa njim stoje stvari,koji su uslovi?

Da ne offujem u sopstvenoj temi, sve o INSIS-u je u ovoj temi: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=20945.0

Ne bih da kvarim entuzijazam prijavljenih, ali nemojte se začuditi ako Aca naprasno vrati alat i ostanete bez crash bara kao ja prošli put.

Prosli put je bio dogovor da mi dovezes motor kao i ostali, ali ti nisi mogao, na kraju sam morao da vratim alat jer nije moj, a ne mogu da ga drzim kod sebe 3 meseca cekajuci da ti napravis sebi slobodan termin.

Bilo kako bilo, sad sam narucio da mi naprave tu alatku, tako da vise necu moci da se "vadim" na to ;)

Prosli put je bio dogovor da mi dovezes motor kao i ostali, ali ti nisi mogao, na kraju sam morao da vratim alat jer nije moj, a ne mogu da ga drzim kod sebe 3 meseca cekajuci da ti napravis sebi slobodan termin.

Bilo kako bilo, sad sam narucio da mi naprave tu alatku, tako da vise necu moci da se "vadim" na to ;)

Ne bih da cepidlačim ali ovako je to bilo:

Dogovorio sam se sa m1loshem da njemu pravim crashbar za XL650V, doterace mi i ostaviti motor da po njemu uzimam mere, tako da se ponuda prosiruje i za Transapove 650. Ko je zainteresovan neka se prijavi ovde ili PP

Doteraću ti i ja moj BMW pa ćeš imati mustru i za njega ;)

Samo da se organizujem... na žalost ovaj vikend definitivno otpada zbog sajma Automobila/motocikala u Beogradu ali ću videti da ti ga doteram sledeći vikend (22-23.03.2008.) ako mi ništa ne iskrsne.

Pa je onda bilo:

Aco nisam odustao... kakva je situacija kod tebe?

Sada za vikend idemo za Bijeljinu pa ću da lovim jedan od sledećih u aprilu...

A našao sam i dobre slike baš onog crash bara koji mi se sviđa:

....

A na to je usledio odgovor:

Situacija je da je firma otisla u stecaj :D Vratio sam masinu za savijanje cevi koju sam bio pozajmio, a krenuli su i neki drugi poslovi (isplativiji), tako da za sada nista od izrade crashbarova. Kad budem skupio vremena i pozajmim ponovo masinu, postavicu temu, bicete obavesteni.

Dakle 18 dana, a ne 3 meseca. Samo radi javnosti. Meni to više nije važno.

Nego, crash barovi su stvarno odlično odrađeni i oni srećnici koji ih dobiju biće sigurno prezadovoljni.

• Enduraš, 6368 postova

Markone, pise li igde u temi da sam se ja sa tobom nesto dogovorio ? Samo si se najavio da si zainteresovan, najavio datum 22-23.03.2008,ako ti nesto ne iskrsne, ali na zalost ti je iskrslo. Isto tako je i meni iskrslo da mi je covek trazio masinu nazad jer mu je trebala. Ja tebi nista nisam obecavao niti se dogovorio nesto konkretno. Nadam se da smo sa ovim offovanjem zavrsili,ako imas jos nesto da mi kazes,posalji mi PP. Eto, sad su crashbarovi i INSIS vs garmin i Scottoiler 1:1, valjda si isterao svoje pa neces vise da mi offujes po temi :)

Pozdrav ;)

Markone, pise li igde u temi da sam se ja sa tobom nesto dogovorio ? Samo si se najavio da si zainteresovan, najavio datum 22-23.03.2008,ako ti nesto ne iskrsne, ali na zalost ti je iskrslo. Isto tako je i meni iskrslo da mi je covek trazio masinu nazad jer mu je trebala. Ja tebi nista nisam obecavao niti se dogovorio nesto konkretno. Nadam se da smo sa ovim offovanjem zavrsili,ako imas jos nesto da mi kazes,posalji mi PP. Eto, sad su crashbarovi i INSIS vs garmin i Scottoiler 1:1, valjda si isterao svoje pa neces vise da mi offujes po temi :)

Pozdrav ;)

Čovek se drži za reč...

Markone,zar ti Aca  nije lepo rekao ako jos imas nesto da kazes mozes preko PP-a?!

I dete bi videlo da ti je cilj u ovoj temi samo da offujes i miniras Acu i njegov posao.

Aj smiri se malo.

P.S. I da,ja sam njegov advokat pa ga branim!

Markone,zar ti Aca  nije lepo rekao ako jos imas nesto da kazes mozes preko PP-a?!

I dete bi videlo da ti je cilj u ovoj temi samo da offujes i miniras Acu i njegov posao.

Aj smiri se malo.

P.S. I da,ja sam njegov advokat pa ga branim!

Misli ti šta hoćeš ali ja se držim teme. Niko ne može da minira Acin posao ako to on sam ne uradi. A prošli put je to uradio.

Tema je Izrada crashbarova. Ja sam samo rekao da čovek pravi odlične crash barove... kada ga ne mrzi. Ja sam samo rekao da nije pouzdan. Ako to nekom smeta, njegov problem.

Zašto bih ja to slao na PP? Aci sam rekao šta sam imao kada je to trebalo, a u temi iznosim svoja iskustva sa majstor Acom.

Ako je ovo neka zajednica gde se iznose mišljenja, i još važnije iskustva, zašto ja ne smem da iznesem svoje (objektivno i dokumentovano) a da već poznata ekipa ne krene u napad? Niti ste vi jedini na ovom forumu, niti sam ja to zbog vas napisao. Ima ovde još ljudi osim nas i njima bi možda značilo da znaju kakva su iskustva sa majstor Acom?

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja