FilaBg 35 Napisano Januar 29, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Evo kao novi clan da vam se ukratko predstavim. Zovem se Goran,iz Beograda sam,50 god. sto ce reci 1970 god ili bice iz proslog milenijuma. Kao klinac sam vozio automatik,apn 6 i ponekad mz etz 250 kad su stariji hteli da mi daju malo po kraju da provozam.jer sam imao psp. Evo sad kao mator konj donesem odluku sto zbog guzve na ulicama, sto zbog krize srednjih godina da uzmem sebi jedan piaggio mp3 ali ne lezi vraze,prorade hormoni i vec posle dva meseca na mp3 zakljucim da sam ipak drugacijeg kova. Sada sam ponosni clan bmw f650gs,pa kao takav tek sad mislim da mogu da budem clan bjbikersa. 30-35 godina nisam seo na motor ali se nadam da cu ubrzo uspeti da se vratim u pogon i barem se pridruzim penzionerskim turama po Srbiji ,a nadam se kasnije i po Evropi. Toliko za prvo javljanje FilaBg 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 29, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao I samo napred, nikad nije kasno za pravu stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5816 Napisano Januar 29, 2021 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao mladiću! Sigurno ćeš na forumu naći svašta tebi zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2665 Napisano Januar 29, 2021 Ne silazi, 4775 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Evo kao novi clan da vam se ukratko predstavim. Zovem se Goran,iz Beograda sam,50 god. sto ce reci 1970 god ili bice iz proslog milenijuma. Kao klinac sam vozio automatik,apn 6 i ponekad mz etz 250 kad su stariji hteli da mi daju malo po kraju da provozam.jer sam imao psp. Evo sad kao mator konj donesem odluku sto zbog guzve na ulicama, sto zbog krize srednjih godina da uzmem sebi jedan piaggio mp3 ali ne lezi vraze,prorade hormoni i vec posle dva meseca na mp3 zakljucim da sam ipak drugacijeg kova. Sada sam ponosni clan bmw f650gs,pa kao takav tek sad mislim da mogu da budem clan bjbikersa. 30-35 godina nisam seo na motor ali se nadam da cu ubrzo uspeti da se vratim u pogon i barem se pridruzim penzionerskim turama po Srbiji ,a nadam se kasnije i po Evropi. Toliko za prvo javljanje FilaBgОбично не коментаришем представљања јер сам и ја овде гост али то "МАТОРИ КОЊ" избаци из вокабулара. Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 29, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. De, de, ne budi grub prema sebi. Dokle god se penješ na motor sam, nisi ostario. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao generacijo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ukapiro, da nemožeš bez motora, F je super motorin ,lagan ,upravljiv , zimi greje jaja a leti .... dobro došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 29, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Januar 29, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Btw žurka tek počinje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Januar 30, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao, nikad nije kasno za prave ljubavi. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na dobrodoslici i podrsci ,nadam se da cemo se nekad i licno upoznati na nekim voznjama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Februar 1, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i Samo napred !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Gorane! Ja bih rado da imam 50... pa makar me zvali "MATORI KONJ"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ovde bi mogla da se formira ergela za respekt od "matorih konja"! Nego, bolje da ćutimo, da nas ova mlađarija ne spakuje u kobasice 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Februar 1, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da čestitam novom članu. Moja priča je slična tvojoj, samo sam ja poceo, ili mozda bolje nastavio malo ranije. Samo napred, sto rece drug član, za motor nikad kasnoSent from my FRD-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...