test 1 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan Odvezem moju dt kod masjtora kako bi mi ocistio i nastelovao karburator i on mi to uradi , ja dodjem po motor on mi kaze svjecica ti ne valja nista,a svjecica je bila boss od auta ali je radila odlicno,on kaze boss to ne valja nista stavi ngk ,ja posto se ne razumijem bog zna sta kupim svjecicu ngk i on mi je stavi a staru mu dam , odem na moto skup u sutomore koji je 10km od od masjtora , provozam se na defileu na moto skupu vratim u sutomore parkiram motor , uvece krenem kuci nece da upali ja reko nauljila se guraj 200m nema sanse da upali. pola sata po moto skupu trazim ljudima alat posto svoj nemam gdje da stavim na motoru,i kad ga konacno nadjem skinem svjecicu ocistim je osmirglam vratim opet nece , ne mogu kod nikog da nadjem drugu svjecicu , srecom jedan drug koji ima tomosa imao rezervnu ali upola kraca i to super bosna, ja vec isplanirao da idem kuci i da ostavim motor kad naidje jedan moj prijatelj koji je inace i rekreativno majstor i kaze mi stavi tu kracu radice ti do kuce i stvarno tao bi jes da nije htio preko 9000 obrtaja ali sam stigao kuci. sjutra dan otisao kod majstora uzeo mu boss svjecicu i vratio je na motor i radi odlicno kao i prije. zakljucak nista ne mijenjaj dok radi osim filtera i ulja,i nosi alt i rezervnu svjecicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...