PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da ovde postavljamo slike svih custom verzija, omiljenih nam MZ-ejaca. U obzir dolaze svi stilovi (da se tako izrazim) od chopper, racing ili nekih trecih... Da ne postavljam ja slike nasih drugara sa MZ strane BJB-a, zamolicu ih da postave oni. Prvo pa musko: MZ custom bobber (MZ TS 250/1-1979) U osnovi MZ ES 150 sa dodacima Viktorie, Jawe babette i jos po necega (zaboravio sam sta)! Pretpostavljam da je ovde osnova MZ ETZ 250, ostalo nemam pojma, ukoliko neko zna neka napise!! E ovo je lep primerak MZ ES 175 kojeg su napravili momci iz BIH-a, prednji deo je MZ-ov a hard tail je naknadno pravljen. Motor nije registrovan jer moraju prvo da idu na atest...Vrlo lepo odradjen posao nema sta!! Ovo mislim da je osnova MZ ETZ 250 ali detalje ne znam, mozda ce MZ da zna nesto vise o ovom motoru!! O ovome smo vec pricali...Osnova MZ ETZ 250, prepravljen ram a specifican je po magnetnom paljenju Vrlo lep primerak, slikano na skupu u Bjeljini... Takodje jedan primerak iz Bjeljine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Vojna kros varijanta!U osnovi MZ TS 250 Pretpostavljam da je ovde osnova MZ ES 150 a ostalo ... E ovo je fantazija-klasika. Stari MZ 125 preradjen u fantasticnog bobber-a!Ekstra!! Moto kros varijanta...Cak mislim da je ovo fabricka prerada...? MZ TS 250 bobber iz susedne nam Madjarske! Klasican MZ TS 250 chopper. Ekstra rad! Takodje MZ TS 250, Ekstra!! ...ja se umorih-'ajd sad' malo neko drugi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ...ja se umorih-'ajd sad' malo neko drugi!! Ma kakav umor ??? ??? Teraj dalje ako imas jos slicica. MZ je moja stara ljubav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 12, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da nesto razjasnim: slika 3. ETZ 250, izmenjen rezervoar, sediste i plastike oko sedista od nekog drugog motora. slika 9. MZ TS 250 A ( army ) ili vojni. Fabricki model bio u vojskama mnogih zemalja istocnog bloka. slika 10. MZ ES 175 / 1 - osnova , znzm pouzdano imam dva takva. slika 12. MZ ES 150 - nije fabricki, neko ga je preradjivao, al ga je lepo uradio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 12, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Babe i zabe!! Castum je CASTUM, Bobber je =b, streetfidhter je-street! Choper je=chop!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema već postoji, ''razni MZ modeli'', dobra je, ima 4 strane i komentare koji nisu suvišni. Ili nisam u pravu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 12, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vojna kros varijanta!U osnovi MZ TS 250 Pretpostavljam da je ovde osnova MZ ES 150 a ostalo ... E ovo je fantazija-klasika. Stari MZ 125 preradjen u fantasticnog bobber-a!Ekstra!! Moto kros varijanta...Cak mislim da je ovo fabricka prerada...? MZ TS 250 bobber iz susedne nam Madjarske! Klasican MZ TS 250 chopper. Ekstra rad! Takodje MZ TS 250, Ekstra!! ...ja se umorih-'ajd sad' malo neko drugi!! Prva slika NIKAKO NIJE CROSS, Ves Enduro, ima spusten prednji blatobran!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da nesto razjasnim: slika 9. MZ TS 250 A ( army ) ili vojni. Fabricki model bio u vojskama mnogih zemalja istocnog bloka. ] . slika 9 Koliko ja znam vojni MZ TS na slici 9 je iz Engleske i preradjivan je od strane nekih klinaca. Ovo na slici ISPOD je zvanicni TS koji su pravili za potrebe raznih armija: Ova tema već postoji, ''razni MZ modeli'', dobra je, ima 4 strane i komentare koji nisu suvišni. Ili nisam u pravu? Mozda nisam napomenuo, ali sam mislio da ovde postavljamo iskljucivo prerade a ne FABRICKE modele MZ-jaca!! Ukoliko je tema duplikat, obrisi je... Prva slika NIKAKO NIJE CROSS, Ves Enduro, ima spusten prednji blatobran!! Ako je po prednjem blatobranu onda je i cetvrta slika enduro!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je ovde osnova MZ ETZ 250, ostalo nemam pojma, ukoliko neko zna neka napise!! Jeste,osnova je ETZ 250,inace vlasnik je moj drug iz Nisa Boban Japanac,mozda ga neko zna. Oklopi su MF sa jawe ali su preradjeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema već postoji, ''razni MZ modeli'', dobra je, ima 4 strane i komentare koji nisu suvišni. Ili nisam u pravu? Mozda nisam napomenuo, ali sam mislio da ovde postavljamo iskljucivo prerade a ne FABRICKE modele MZ-jaca!! Ukoliko je tema duplikat, obrisi je... Ma jok, kakvo brisanje, neka ide pa ćemo promeniti nazive obe teme i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o ovome http://www.mz-eurasien.de/wp-content/uploads/2008/05/mz_nachher_klein.jpg ubacio bi sliku direktno ovde,al upload mi je ocajan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu koliki koferi... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu zamisliti kako ti koferi ljuljaju motorcikl u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1313 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo slike sa king sajz koferima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mogu zamisliti kako ti koferi ljuljaju motorcikl u voznji. neznam kako ljujaju.uglavnom to dvoje su presli mnogo,mnogo km sa tim motorima i koferima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1964 MZ 2 Stroke Custom Tracker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 12, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.mz-klub.pl/album_cat.php?cat_id=6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Ево и мене... Донирам две фотографије, само... надам се да нисам погрешио тему... Поздрав! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezimo temu sa novim slikama, nama dragih MZ-ejaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MZ custom CR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nekoliko prerada koje sam pronasao na netu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Crveni TS je lepo zamisljen, samo me interesuje koliko su mu stabilni ovi fuzasteri, s'obzirom da je nosac fuzastera kacio samo o jednu tacku o ram a u drugu za masinu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Miso gde si nasao ovu sliku,svidja mi se opako kako je odradjen.Jos da je springer napred ihhhh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...