Deki021 38 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan I meni se desavalo da stanem na semaforu, i pred mene dodje lik na besnom skuteru. Gledam me malo, gleda mi masinu, ja lgedam njega, tek on u jednom momentu pokaze glavom unapred, kao - ocemo na crtu -. Ja gledam u neverici, pitam ga da nismo u razlicitim kategorijama, a on kaze - turpijao sam ja ovo, ne brini nista. Ne brinem. I pustim ga, naravno. Ali mi i dalje nije jasno kako neko uspeva da egzistira sa dva mikrograma mozga u lobanji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ali mi i dalje nije jasno kako neko uspeva da egzistira sa dva mikrograma mozga u lobanji? hmmm setio sam se jednog vica koji bi dao odgovor na tvoje pitanje Nema smisla da sad pišem ceo vic pa ću izdvojiti samo suštinu... ...otvorili vanzemaljci (kafe raceru ) glavu da vide kako to njegov mozak radi i vide jednu žicu. I gledaju oni i nemogu da shvate čemu ta žica služi. I kontaju kako je to neka napredna tehnologija kad jedna žica radi sav posao. I gledaju i gledaju i na kraju odluče da preseku žicu i da vide šta će da se desi. Preseku oni žicu i u tom momentu...raceru otpadnu uši :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...