Tortice 0 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima podataka o modelu kacige GIVI xzero1. Meni se cini funkcionalnom i prakticnom ali... moje je neiskustvo toliko veliko da to sto se meni cini - NISTA NE ZNACI! Ako ne ta mozete li mi predloziti neku kacigu koja moze i leti da se nosi a da se ne bude strasno vruce... Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki_TS 1 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno uradjena kaciga, moze da se koristi i leti i zimi. Sa kacigom dodje dva kompleta prednjeg dela, jedan kao standardna kaciga, a drugi izbusen za leto, dobiju se i mrezice za ventilaciju koje se stavljaju na skoljku. Unutrasnjost extra uradjena sa materijalom memory koji se uvek vraca u prvobitni polozaj, textil protiv znojenja, unutrasnjost se skida cela i moze da se pere. Vizir sa zastitom od ogrebotina + unutrasnji crni vizir za sunce sa komandama na skoljci kacige. Model je na pocetku bio sa omologacijom integralne kacige, a sada moze da se koristi i kao JET varijanta. Jedina mana je sto je 319,00 evra u katalogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...