Kowalski 363 Napisano Januar 17, 2021 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan POZIVI ISKLJUČIVO OD 13h-20h na 066/336-383 ili preko PP Orginal Vanucci čizme, nisu kineske(made in de. )bez ikakvih oštećenjavel.45(gazište 28,5-29cm. )Čizme imaju i medjunarodni CE sertifikat, što se lepo i vidi na sliciČičak traka za zatvaranje čizama hvata mnogo jako i sigurno bez mogućnosti otvaranja(sem kad ih vi lično ne otvorite) posle zatvaranja.Vrlo su ugodne na nozi i nisu teške. Lako se nose ivan motora.Nabavio sam touring patike Vanucci pa mi ove čizme više ne trebaju. A i ne vozim zimi i kad je loše vreme pasamim tim jeglupo da mi stojeove mnogo dobre čizme bez veze.Stanje čizama se lepo vidi na slikama. Da ne postavljam sve slike i zbog vel.istih evo linka oglasa. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Cena za forumaše ...5000rsd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Januar 29, 2021 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Up ! Jako dobre čizme za SAMO ...5000rsd. ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Februar 25, 2021 (promenjeno) Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan POZIVI ISKLJUČIVO OD 13h-20h na 066/336-383 ili preko PP Orginal Vanucci čizme, nisu kineske(made in de. )bez ikakvih oštećenjavel.45(gazište 28,5-29cm. )Čizme imaju i medjunarodni CE sertifikat, što se lepo i vidi na sliciČičak traka za zatvaranje čizama hvata mnogo jako i sigurno bez mogućnosti otvaranja(sem kad ih vi lično ne otvorite) posle zatvaranja.Vrlo su ugodne na nozi i nisu teške. Lako se nose ivan motora.Nabavio sam touring patike Vanucci pa mi ove čizme više ne trebaju. A i ne vozim zimi i kad je loše vreme pasamim tim jeglupo da mi stojeove mnogo dobre čizme bez veze.Stanje čizama se lepo vidi na slikama. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Up ! Jako dobre čizme za SAMO ...40e. ! Promenio Februar 25, 2021 član Kowalski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...