Atorn 3324 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem tank torbu sa magnetima, polovnu, ispravnu, sličnih gabarita kao LH200 Kappa. Do 2500 din. Do ponedeljka do 10h pre podne, nakon toga kupujem novu u prodavnici. Neam živaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skupi zivce ako mislis da za tako kratko vreme uzmes ovakvu tank torbu. Jedino ako je potrosena skroz a takva ti i ne treba. Inace imam bas ovaj model i veoma je dobra, polovnu sam je prosle godine platio 35e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 1001 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam polovnu bas ovakvu u odlicnom stanju platio 50 evra. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Januar 8, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Storo si je platio kao novu, noviji model ove torbe u MotoLandu je sada 6900. Samo je meni ovaj model lepsi jer je crn a noviji model je siv. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 1001 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tad je bila skuplja, mislim da oko 9000.Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3324 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan LH 200 sam planirao i uzimam sutra, baš tu za 6900 Al ko velim, ako nadjem za par dana polovnu, što da ne. Novo je novo,naravno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 1001 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je istog kvaliteta kao ovaj model koji ja imam, uzimaj. Jedina stvar je sto nije bas velika, a i nema one dzepove sastrane kao Louis tank torba iste zapreminePoslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3324 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Proširiva sa 14 na 24l , a to mi savršeno odgovara, ne treba mi veća. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Januar 11, 2021 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja toplo preporučujem tank torbu MotoDetail iz Louisa, odličan kvalitet, imam je vec 10 godina, vala navozala se i naputovala i ništa joj ne fali svi cibzari rade jedino je malo izbledeo textil, ali to ne utiče na funkcionalnost, Koštala je otprilike 60-70evra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Januar 11, 2021 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam bas tu .Kappa.Malo koriscena.Ali sam uzeo Varadera i ne pase.Kaisevi svi novi,nekorisceni.Navlaka za kisu,nekoriscena.Torba dobra.3900 din. 060-0815261 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5528 Napisano Januar 11, 2021 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, orlovi je napisao: Imam bas tu .Kappa.Malo koriscena.Ali sam uzeo Varadera i ne pase.Kaisevi svi novi,nekorisceni.Navlaka za kisu,nekoriscena.Torba dobra.3900 din. Ако колега одустане, пусти мени слике на Вибер (0643664959) па да проверим да ли ми паше на Фазера. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Januar 11, 2021 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3324 Napisano Januar 11, 2021 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Šibni mi slike, molim te. Inače nema više LH 200 torbi po radnjama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Januar 11, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Biker-Boy said: jedino je malo izbledeo textil Nasao neki sprej, mesavina silikona i "wax"-a, auto kozmetika, poprskao torbu i izgleda bolje nego kad je bila nova. Udarim i na ranac, isti rezultat. Potrosio ceo sprej . Probao i samo silikon sprej ali nije isto. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Januar 11, 2021 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Otisla.. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Januar 11, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3900 dzabe jer je torba bas OK 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3324 Napisano Januar 11, 2021 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo od orlovi. Malo jače nego što sam planirao, a opet jeftinije od nove, koje uzgred i nema po prodavnicama. Hvala svima na sugestijama. Mislim da može lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...