Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 9, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Honda MT 50 (cross) 1985 godiste,49 kubika, broj sedista je 1, trajno registrovana na SO Cacak table i vodi se na tog lika od koga sam je i kupio. Od nje imam ugovor, tablicu i saobracajnu. Eh sada...zeleo bih da je prebacim na svoje ime i na BG table, ustvari na opstina Novi Beograd i ako mogu nekako da je registrujem na dve osobe. Sta je potrebno da uradim - kako to ide i da li moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 735 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 30 dana sam davao ovlascenje nekom liku-novom vlasniku mog odavno bivseg skutera od 49 cc.Nismo ga prevodili na njegovo ime , vec sam mu ja dao dozvolu da ga vozi,naplacuje eventualne stete od osiguranja u slucaju saobracajke, da moze da ga prebaci na sebe ili proda trecem licu.....sve smo to dobili na papiru u opstini Vracar, popunili nase podatke,i on je za 3 primerka(1 ostaje opstini,1 njemu i 1 meni) iskesirao oko 1300 dinara, cini mi se. Sto se tice mesta za sedenje i kod mene stoji 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bki 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: BG - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako stoji broj mesta 1, onda tesko da ces promeniti, posto tako pise i u papirima motora. Meni isto pise 1, za skuter koji ima toliko sediste, na kom samo fali da pise da je pravljen za jos jednog putnika. Ali kad sam ga kupio, u papirima je pisalo broj mesta: 1, i sad tako i u saobracajnoj pise. To mozda mozes da promenis, ako budes radio preko veze, novu saobracajnu, pa da zamolis coveka da napise 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sa Ugovorom o kupoprodaji, tablicom ČA i saobraćajnom samo odeš u SUP NBgd i prebaciš na svoje ime, usput platiš šta treba (nova saobraćajna, tablice, takse...) bki, i meni je u originalnom Računu stajalo da je za 1 osobu, pa sam se bunio k'o Grk u 'apsu i dadoše mi novi Račun gde piše da je za 2 osobe. Na tehničkom su pogledali Račun i upisali da je za 2 osobe, a teta u SUP-u je samo prepisala podatke sa Tehničkog pregleda i tako i ja vozim Phantoma registrovanog za 2 osobe . Više puta me zaustavljali policajci kad ujutru vozim suprugu na posao i svaki put prvo se uhvate za saobraćajnu i vide: 2. E sad, kako ti to da izvedeš kad si već dobio saobraćajnu ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 9, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Sada imam sve informacije koje su mi trebale! Hvala svima na informacijama....hvala puno...ko dodje u nedelju na okupljanje kod Arene ima Tuborg od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pinokio Nema šanse da poneseš toliko Tuborgova koliko će biti pacijenata ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 9, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislio sam da ce prvo dobiti oni koji su mi odgovorili...pa posle ostali koliko bude bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 735 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Zajebi pivdzane, samo se ti nama pojavi nasmejan i sa novim-starim konjicem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma nešto mu je u kvaru....pa motordžijo postavi ovde temu za te tvoje ručke, možda neko ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...