Amerikanac_ 0 Napisano Decembar 27, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, u potrazi sam za kacigom, prvi put kupujem za R motor. Probao sam Shark Spartan u Barelu, savrseno lezi. E sad sam video da je SUOMY Sr Sport na popustu 50%, interesuje me da li je neko posedovao neku od ove dve i kako su se pokazale? Moze i predlog za neku drugu, budzet 300€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1353 Napisano Decembar 27, 2020 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Spartan GT carbon. Uzeo sam je na lični osećaj o kvalitetu izrade, spram cene naravno. Gledao sam i poredio sa AGV K6, sa Scorpion, dok mi je Shoei GT Air 2 malo preskup (barem cena u Motoland). Nisam ti odgovorio na pitanje, ali sam barem rekao kako sam izabrao Spartan. U Barel kažu do NG da je popust. Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Decembar 30, 2020 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Shark Spartan carbon skin, skoro 2 godine. Uzeo sam ga jer mi odgovara tezina (izuzetno je lagana kaciga), zato sto pase mojoj glavi i zato sto mi je trebala touring kaciga. Dodatni plusevi su odlicna ventilacija, pinlock koji dobijes sa kacigom, suncane naocare koje se spustaju do nosa, integrisana zavesica ispod brade, garancija 5 godina. E sad, glavni minus je vizir tj. kvalitet istog. Shark je napravio isti vizir koji se koristi na par modela i kod svih se desava da kad tad pukne sa leve strane (na onom C delu gde se kaci za kacigu). To ne spada pod garanciju te moras kupiti novi vizir kada se to desi. I naravno da se nadas da ih ima na stanju Drugi minus, bar moj licni, jeste sistem kako se otvara/zatvara gornji lufter. Moze se desiti, kao meni, da propadne i ne moze da se fiksira u jednom polozaju. Ovo je sredjeno pod garancijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...