jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 18, 2020 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjamo fantastičnu ženkicu Malinoe, oštenjena 14.02.2020. Naučena na povodac, radi pored, sedi, lezi, sedi čekaj. . . . .Poklanjamo je zbog nemogućnosti držanja. Kući smo samo vikendom a ona traži dosta više vremena i pažnje tako da bi je poklonili samo nekome ko bi imao dobre uslove i dovoljno vremena i ljubavi za nju.Čipovana, vakcinisana sve po redu, ali nisam uzeo papire kad sam je kupovao jer nisam smatrao da mi trebaju. Uzeo sam je za čuvanje dvorišta i igru sa decom a ne za izložbe.Najradije bih je menjao za drugo štene, neke manje zahtevne rase sa dosta mirnijim temperamentom, pogodno za držanje i u kući i u dvorištu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 18, 2020 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 18, 2020 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 20, 2020 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Udomljena u finu porodicu. Kuća, ograđen plac 60 ari, muž, žena i tri sina. Biće zadovoljna. Hvala svima na podršci. 4 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...