DjoleLO 1887 Napisano Januar 27, 2021 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Daj rutu tih puteva iznad Barse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 27, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj nas putopis "Avantura 2017 - Pirineji" ovde na BJB 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 27, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan izvoli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1563 Napisano Januar 28, 2021 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno Lucky ima ture koje smo vozili na Pirinejima. Mada tu nema greške, gde god ubodeš na mapi, krivine...Ja licno imam rute od pre 2 godine kad sam vozio Pirineje + zapadnu obalu Španije sve do Atlantika. Nekih 4000km za 10-11 dana. Polazna i povratna tacka brda iznad Barselone...Nikada ništa bolje nisam vozio, a prošao sam dosta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska... na kraju nisam ni upisao u putopis tacnu rutu. Videcu moze li Mica da je napise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Januar 28, 2021 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan IMG_5309.MP4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Januar 28, 2021 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo animacija naše ture iz 2017 Promenio Januar 28, 2021 član mi-co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Januar 28, 2021 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1563 Napisano Januar 28, 2021 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš i animaciju iz 2019? Pa nek odluče momci šta im više odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Januar 28, 2021 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Januar 28, 2021 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima i taj evo ga samo se Gaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4571 Napisano Januar 30, 2021 (promenjeno) Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Au momci, radio sam jedno leto u restoranu na jednom malom aerodromu gore u Pirinejima, region La Cerdanya. Otišao tamo preko drugarice da zaradim lovu i vežbam Španski, samo me pojebalo što lokalci između sebe 99% vremena cepaju Katalonski. Sad ste me vratili unazad tačno 10 godina. I mada nisam baš uživao tih mesec dana, sad mi se opet ide tamo. Prelepi su Pirineji onako u kamenu, pa sa drvenim žaluzinama žuto-zlatne boje, a onda kad uđeš u kuću, drvene grede koje drže sprat se i dalje vide... La Cerdanya je mesto gde bogatuni iz Barne imaju vikendice, tako da je sve jako lepo sređeno i naravno ne baš jeftino. Picos de Europa je prelep nacionalni park i savršen za one koji vole hiking, doduše on je u Kantabriji. Globalno, ceo taj severni deo Španije ima jako puno da ponudi. Što se tiče puteva, sećam se da su jako dobri, ali nemam pojma kakvi su za vožnju - u to vreme sam još pedalao ili vozio četiri točka. Eto odoh malo u offtopic, ali ko bude u prilici da obiđe Pirineje, neće se pokajati. Promenio Januar 30, 2021 član Forsberg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...