Zverka 4 Napisano Jul 4, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan negro nije zato sto je moj ... al mi je lepuskast...... sam ko da ga je peca farbo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 4, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan dodji i ce mo ga ofarbamo. Ja i Peca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 4, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan dodji i ce mo ga ofarbamo. Ja i Peca :shock: Kvarisa, znamo te, ti bi to odmah rastavio u milion komada :mrgreen: Nemoj slucajno da prilazis motoru :bos: A kada smo vec kod motora, moram vam reci da je makina totalno dobra! Lijepo vuce, fino koci, extra lagan i vozan, perfektan je za ono sto mu je namjena (naravno, misli se na Ducino divljanje :mrgreen: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jul 5, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :twisted: :twisted: :twisted: neko ce ovde da dobije batinice ...meni se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 5, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan cek da ja dodjem u banovce da pokazem duci kako da clovi (vozi na tocku) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 5, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan ma da ne bude obrnuto- da Duca tebe malo testira,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 5, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ima Duca da ga rasklopi i ofarba :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jul 6, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako ima Duca da ga rasklopi i ofarba :twisted: ma dok kazes kex... heheeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 6, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan cek da ja dodjem u banovce da pokazem duci kako da clovi (vozi na tocku) Jesam li ti rekao da ne pipas motor :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 7, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Vazi ciko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...