Jump to content

Moto Zajednica

MOTO TRKA 14.09.2008. BERANOVAC - KRALJEVO

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 318 postova

Naravno da nema trke u Kraljevu, kada nije ni trebala da bude. Ne znam otkud nekom ideja da se vozi trka u Kraljevu, kada nije ni bila u kalendaru, niti je zakazana. Za 14.09.08. je bila zakazana trka u Batajnici, koja je otkazana.

Dali neko moze da slika stazu i da okaci slike tj, sve krivine i pravce.Nemogu nigde na netu na da nadjem oblik staze i slike ili snimke.Sve to mogu da nadjem jeod auto trka.Nije valjda da motori voze potpuno istu stazu.

Ja ću pokušati rečima da ti objasnim: Vozi se levi krug. Start je na donjem pravcu koji se nalazi bliže kućama na snimku iz balona. Na poslednjoj "raskrsnici" je šikana, posle koje dolazi velika krivina levo. Voziš gornjim pravcem i na 3.raskrsnici ide se levo, pa odmah 1.desno. Vozi se pravo pored ostrva i ostrvo se prolazi sa dene strane( šikana ), zatim se ide 1.desno, 1.levo, pa velika krivina pored boksa. Nadam se da si uspeo da razumeš.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4394 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Naravno da nema trke u Kraljevu, kada nije ni trebala da bude. Ne znam otkud nekom ideja da se vozi trka u Kraljevu, kada nije ni bila u kalendaru, niti je zakazana. Za 14.09.08. je bila zakazana trka u Batajnici, koja je otkazana.

Dali neko moze da slika stazu i da okaci slike tj, sve krivine i pravce.Nemogu nigde na netu na da nadjem oblik staze i slike ili snimke.Sve to mogu da nadjem jeod auto trka.Nije valjda da motori voze potpuno istu stazu.

Ja ću pokušati rečima da ti objasnim: Vozi se levi krug. Start je na donjem pravcu koji se nalazi bliže kućama na snimku iz balona. Na poslednjoj "raskrsnici" je šikana, posle koje dolazi velika krivina levo. Voziš gornjim pravcem i na 3.raskrsnici ide se levo, pa odmah 1.desno. Vozi se pravo pored ostrva i ostrvo se prolazi sa dene strane( šikana ), zatim se ide 1.desno, 1.levo, pa velika krivina pored boksa. Nadam se da si uspeo da razumeš.

Hvala doctore i patak na objasnjenju i slikama.Staza nije nista narucito,mada poligon ne daje nikakve mogucnosti za malo drugacije konfiguracije.Iz nekih slika i ovog sto ste mi napisali jer opasna staza.Mada ja vozim ovde izmedju zidova skoro na svkoj stazi.Ali automobilske gume na izletnom mestima su smrt za motorsistu,kao i bandere oblozene gumama i jednom balom sena je kao betonski zid.Pa me ne cudi zasto ljudi ginu.Ja da budne iskren zelim da dodjem na jendu trku sa svojim motorom ali me organizacija zeza non-stop.Nemogu da verujem datumima jer se stalno menjaju.JA treba da organizujem prevoz motora,opreme,alata..........itd.I to kosta iz Kanade za Srbiju.Nebi zeleo da dodjme i da kazu e pa trka je otkazana ,a ja moram nazad za 10-k dana.Kad organizacija bude bolja i ozbiljnija.Eto mene sa svim cirkusom ;D

• Svrati ponekad, 318 postova

Jedina trka na koju možež da se osloniš je ona koja se boduje za Istočno Evropski  šampionat, jer kad bi nju otkazali, morali bi da plate veliku novčanu kaznu. Takva je zakazana za 28.09.08. u Batajnici.

• Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Nista ove godine ,ali videcemo za sledecu.To mora da se planira malo duze s moje strane

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Nista ove godine ,ali videcemo za sledecu.To mora da se planira malo duze s moje strane

Ma da, sad si postao ozbiljan igrac. ;D

I dajte celni ljudi iz saveza ili ko je vec odgovoran za ove stvari, napokon se dogovorite sta i kako, ako nista da mozemo da ugostimo gospodina Racunicu!!!

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Cao drustvo

Danas me zvao  Marko Cenejac i rekao mi je  da se trke odrzavaju 27 i 28 (bice dve trke) ovog meseca u BATAJNICI.Jedino se jos nezna sigurno dali ce 26-og u petak biti trening i kvalifikacije.Kaze da su se na sastanku 100% dogovorili za termin trke.Ako on laze lazem i ja ;-) al neverujem.... posto vozimo (sin i ja...2 Dosljina) za njegov klub MOTOSTARS.Javljam  vam jos tacno sta ce odluciti za petak.

1. 1 JOVANOVIC Branislav Duka Racing----- 10 krugova

2. 96 JOVANOVIC Zoran MK sts racing------ +00:00.788

3. 80 RADOSAVLJEVIC Vladimir Duka Racing- +00:03.146

4. 8 STOJKOVIC Dejan Divlji-------------- +00:10.068

5. 102 MILENKOVIC Ivan Katapult---------- +00:22.751

6. 10 DIMITRIJEVIC Milan Divlji---------- +00:22.981

7. 44 PERISIC Nenad Dijamant------------- +00:23.326

8. 99 TINTOR Drazenko Tintor racing team- +01:13.776

9. 5 DOSLJIN Sasa Motostars-------------- +01:14.711

10. 18 RADOJEVIC MilaN Divlji------------ 9 krugova

11. 11 SIMONOVSKI Nenad Tumac------------ 9 krugova

12. 4 DOSLJIN Danijel Motostars---------- 9 krugova

13. 74 VELJKOVSKI Eftom Tumac------------ 8 krugova

14. 111 SOKOLA Stevan Motostars---------- 3 krugova

Ma da, sad si postao ozbiljan igrac. ;D

I dajte celni ljudi iz saveza ili ko je vec odgovoran za ove stvari, napokon se dogovorite sta i kako, ako nista da mozemo da ugostimo gospodina Racunicu!!!

samo ti zajebavja mixa ali ti ces biti water boy kad ja dodjem ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja