Biker Boy 3087 Napisano Decembar 12, 2020 Braveheart, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan Poklonio bih kolegi nove nikad montirane univerzalne (handlebar hand protection) sa Led rasvetom. Proletos sam ih bio narucio preko Alija i plaćeni su 15$-16$. Nisam ih namontirao jer mi udaraju u retrovizore. Jedan handlebar pri probi sam video da 2 led lampice ne svetle ( verujem da nije teško da se zameni celokupna led traka.) Uz njih bih poklonio kolegi i novu četku za ribanje lanca. Ajde kolege ko je zainteresovan, i vidi na svom motoru ove štitnike nek bude šmeker i pošalje poruke u iznosu bar od 1.000 din. Postavi ovde kao dokaz, a i slanje paketa će biti o mom trošku. Izvolite slike ... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8727 Napisano Decembar 13, 2020 Drug član, 1819 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Evo, uz saglasnost "domaćina" teme pridružujem se i ja: Neoprenski "grejači" kolena (LOUIS), nekorišćeni, putuju onom kolegi koji uplati 1000 din za malog Olivera. Ako je jednostavnije mogu i SMS u adekvatnom iznosu, datuma slanja današnjeg ili potonjeg. PS: Poštarina ide na moj račun. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...