Nole Bg 5636 Napisano Decembar 12, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem odlicno sacuvene bocne kofere kappa k48. Dobio sam ih uz Hondu, medjutim nosace nemam pa nemam, moram ih praviti, pa bi radje potrazio kofere u fabrickoj varijanti. Mada iskreno sam se dugo razmisljao daliuopste da ih menjam jer su stvarno odlicni. Po dva kljuca od svakog kofera. Cena bi bila 150 e za oba i ako mogu da idu i kao top kejs radje bi ih prodao u paru.Nole 0644375712 Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8237 Napisano Decembar 12, 2020 Solo Rider, 3167 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mali off bez ljutnje.Čisto info radi ovo nisu bočni koferi iako su bili bočno montirani već klasična stara Kappa 48....uostalom imali bi jedan ključ za oba kako se i prodaju kad su pod nazivom "bočni" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Decembar 12, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i rekao da mogu da se montiraju i kao centralni kofer, ja sam ih dobio kao bocne i tako bi ih i prodao u paru, sve sam to tako i napisao. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Decembar 15, 2020 Andragog, 5007 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Onda su jeftini... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Decembar 17, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam odustao od prodaje, zadrzacu ih, napraviti nosace i moci ko covek da se spakujem za visednevne ture. Fabricki jesu lepi, precenjeni su i mnogo mali i nefunkcionalni. Necu ih voziti svaki dan po gradu pa da ih reklamiram i uzivam u njihovoj lepoti.... Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Decembar 17, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Moze tema da se zakljuca. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8237 Napisano Decembar 17, 2020 Solo Rider, 3167 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Nole Bg je napisao: Ipak sam odustao od prodaje, zadrzacu ih, napraviti nosace i moci ko covek da se spakujem za visednevne ture. Fabricki jesu lepi, precenjeni su i mnogo mali i nefunkcionalni. Necu ih voziti svaki dan po gradu pa da ih reklamiram i uzivam u njihovoj lepoti.... Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Mudra odluka. Čistu sugestije radi pošto su to ipak "top case" samim time i gabaritniji (48 lit.) što je generalno mnogo za bočni kofer (35l. max) može i više stvari da stane te je i teži. OBAVEZNO španer gutne da se koriste. Mogima su otpadali usput i još nešto "original" bočni koferi su u gabaritima volana tako manje više gde spreda prođeš tako će i pozadima.Ovde nije taj slučaj, dešavalo se kofer zapne u nešto. Ne zameri na "popovanju" sve je iz dobre namere. U zdravlju ih koristi, svako dobro 4 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Decembar 17, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Msm da Seba garantuje za svoje nosace da nema sanse da spadnu, a i trazicu da budu sto vise uz motor da nebi izlazili iz gabarita. A i rasporediti tezinu ravnomerno i ne pretovarati u svakom slucaju. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8237 Napisano Decembar 17, 2020 Solo Rider, 3167 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: Msm da Seba garantuje za svoje nosace da nema sanse da spadnu, a i trazicu da budu sto vise uz motor da nebi izlazili iz gabarita. A i rasporediti tezinu ravnomerno i ne pretovarati u svakom slucaju. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Neće ti spasti nosač nego kofer. Oni sicevi gde ulaze pinovi mogu da popuste jer kofer visi umesto da leži horizontalo. Cela težina je na dva klina. Originalni bočni su predvidjeni za to da vise plus manji su. Zato ti španer služi da malo pripomogne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Decembar 17, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan I mislio sam na kofer a ne nosac, videcemo, otom potom, samo da dodje lepo vreme pa cemo experimentisati? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...