TomoB 1618 Napisano Septembar 5, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko od "naših", sutra sam na Faaker See! http://www.europeanbikeweek.com/en/home.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam sajt, odlicno izgleda. Jedan prijatelj je otisao iz Sapca na svom Harley-u - pouzdano znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se cuo sa Denisem mnogo im je tamo dobro sakupila se dobra ekipa na celu sa Borom Melcerom iz Sabca vrijeme im je lijepo cak se i kupju u jezeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 6, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je nešto malo, samo za približan ukus tog cirkusa, koji traje više od sedmice. Na području jezera ima par desetina hiljada motora, u glavnom Harleya. Da bi se ovo shvatilo, treba doživeti. Danas nisam video nikog bez kacige. Osnovna hrana pivo: 3,7 € Biče još.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 8, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Defile oko jezera neumorno kruži. Harley village Sve je super... Čime se sve ne bave ovi bajkeri.... "Zaljubljen" kolega Bojan... Konzumiranje piva sa velikim poštovanjem... Još malo "gvožđa"... Fifika... Nema fešte bez Mokla... Nigde bez kacige!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan svaka, dakle, čast na fotkama i izveštaju. tako to rade u Austriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...