Maki 288 Napisano Jun 30, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna boja, ne deluje previshe pandurski Pa sta, sad ako ga uhvati radar ima da pomisle " ma pusti ga, to nam verovatno kolega" Salim se, extra je motor, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 30, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna boja' date=' ne deluje previshe pandurski [/quote'] Pa sta, sad ako ga uhvati radar ima da pomisle " ma pusti ga, to nam verovatno kolega" Naravno, budi siguran da sam i na to mislio A jos ima onako BMWovski kockasti far, sta ces vise, fali mi samo plavo odijelo i bijela kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 1, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e fino ti mene zajeba` ono vece.... ja nisam bio odje ni pri netu i nisam ni znao da si trgovao bebicu.... cujem se ja snjim, veli "aj doleti do grada da ti vidim Z-a" i ja dodjem, cekam ga.... kad odjednom samo cujem iz daljine VRRRR AAAAAARRRRRRRRGGGGRRRRRRR VVVVVVVVRRRRRUUUAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR.............. reko koji je ovo divljak sad.... kad sam ima sto vidjet epa drug moj, sve najbolje pa da skitamo malo ove godine.. vrijeme je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam,nije bash :roll: .... Mislim,samo da je josh malo..... Da ima josh samo..... Ma shta kenjam,extra je mashinka Puno uspeshno predjenih kilometara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ima da se kaze nego uzdravlje i da te dobro nosi na ledjima iiiihhhaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Jul 2, 2006 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ja licno i dodirnuo dno , ali otkad uzeh motor vec mi se jednom skroz digao a drugi pu za malo . . . . .Jebiga , bice bolje . S R E T N O !!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 3, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ja licno i dodirnuo dno ' date=' ali otkad uzeh motor vec mi se jednom skroz digao a drugi pu za malo . . . . .Jebiga , bice bolje . S R E T N O !!!!!!!!!!!!![/quote'] Je*i ga terapija je spora ali uspjesna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 5, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan E pa sa srecom... Vidimo se sjutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 7, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uuuf jos je ovo americka oslabljena verzija (zbog ogranicenja na 700 kubika). Sto mi nemamo ovakvu stazu :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 24, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svak cast i cestitam na masini sa malim zakasnjenjm!!! :finga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 24, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svak cast i cestitam na masini sa malim zakasnjenjm!!! :finga: Kako si krenuo sa postovima cestitaces i Pablu za CBRa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 24, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan cestaitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...