Zeljko_Milosevic 0 Napisano Decembar 11, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa koliko godina bi moglo da se vozi cross motor.Imam 14 godina i zanima me da li bih mogao voziti neki manj cross po selu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1183 Napisano Decembar 11, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan To bi pre mogli roditelji da ti kažu jer te poznaju. Mi ne znamo ni koliko si visok, ni koliko si jak ni kakav ti je mentalitet. Od toga zavisi. U principu, deca na selu voze i traktor, ko te zna proceniće da li si za motor. Ne pomišljaj da izlaziš u saobraćaj. ps. mnogi bi ti ovde rekli, prvi post treba da ti bude u rubrici predstavljanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko_Milosevic 0 Napisano Decembar 11, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan U redu hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sundjer bob 0 Napisano Jun 28, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam 14 godina i zanima me da li mogu da vozim cross po ulici ?naravno neki od 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Jun 28, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Crne lone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...