vulekawasaki 2 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan CBR 600 F oko 3 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koje su tolerancije za enduro motore, uzimajuci u obzir da im je veci hod amortizera. Nekako mi je logicno da se optereti motor (suvozac, prtljag....), pa onda da se vidi pozicije lanca. Za KLE je 35-45 mm i to kada je na "copavoj" bez opterecenja.Nema tu "logicno mi je" nego kako su japanci napisali u uputstvu. Ooooooook! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan CBR 600 F oko 3 cm Koji F 1,2,3,4,4i? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan CBR 600 F oko 3 cm Koji F 1,2,3,4,4i? 3,mada sam čuo da moze i na 4,za 4i-ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Da citiram samog sebe. Sada pokusavam da nadjem u User manualu za F2 ali ne mogu. Ali sam nasao za F3: 15-25mm ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Da citiram samog sebe. Sada pokusavam da nadjem u User manualu za F2 ali ne mogu. Ali sam nasao za F3: 15-25mm ... nije više ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na motoru jeste vise . Pazi, i mene cudi da je vrednost slobodnog hoda samo 15-25mm. Uporedjujuci sa drugim motorima iste klase, ovo je rekao bih, najniza vrednost za koju sam cuo. E sada, ako idemo onom logikom da je najbolje ono sto preporucuje fabrika, treba odrzavati vrednost u granicama propisanim gore. Ali sa (pre)zategnutim lancem javljaju se nepovoljni efekti (vece istezanje lanca, veliko opterecenje na zadnju i osovinu pogonskog lancanika, skracen vek lezaja pogonskog lancanika...). Tako da ja drzim lanac na oko 25-30mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 18, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan To je valjda to! Predpostavljam da fabrika najbolje zna. Hvala na trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...