Djox 7 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Pa pogledah prognozu, znate sta moglo je i gore da bude....jbg ponavlja se ista prica sa tim da li ce neko doci u zavisnosti od vremena....vise puta sam davao komentare na tu temu tako da sad necu i ne zelim...ja sam licno ove sezone bio mokar mnogooooo puta pocev od Majilovca preko Kosova, relija...da ne nabrajam..i nista mi nikad nije hvalilo..ko ima slobodnog vremena, finansija, ZELJU i kisno odelo ne vidim razlog da ne ode bilo gde.....dakle vidimo se u Vs ......uostalom ja jos nisam cuo da je pravi bajker rekao da nece ici negde zbog kise...ali razumem i ljude koje ne dele moje misljenje i nemam problem sa tim tako da cu samo reci ZIVELI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 11, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Kisa, ko kisa, samo da se domognem malo para... Na jednom skupu tolika kisa bila da nisam mogao raspremiti sator pa sam spavo ispod bine, jerbo je bila veeeelika guzva pod zajednickim satorom, a ibila je i buka , ko ume taj se i snadje hehehhe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi mi smo se potrudili da se nadam vidljivo obelezimo putanju do jezera ako se elem neko ne snadje ostavicu vam ovde par brojeva pa se ne ustrucavajte da zovete...i da vas podsetim da je na strani 1 ove teme karta....pa se nadam da se sutra i prekosutra vidimo u sto vecem broju i zaokruzimo letnje druzenje 061-116 3451 - Beli 064-940 7004 - Adega Ivan 064-239 5079 - Milos Srca 061-193 7545 - Djox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 3 Napisano Septembar 12, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e dolazimo i mi danas predvece, nadasm se da cu sresti i staru ekipu djanga, simu, dejana... ja neverujem da cu nositi astor, vreca mi je dovoljna, nadam se da ce biti onaj svadbarski sator, posto u subotu moram da se vratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bili,videli,malo se zadrzali!Pasulj bio VRH!Kisa je ucinila svoje! lep taj VRSAC! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj vrh pasulj ko ona daineze ili ?,izgle da cemo motorne saonice uskoro isterati iz stekova, juce kupih novu jaknu da bih danas otiso u VRsac ali ovo stvarno nema smisla ,kad se slozise u firmi da mogu na g.o. ono sneg na pomolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hladovine kolko ti srce poželi,uveče riblja čorba skirka dobra, petak na subotu kiša sa jakim vetrom, subota tmurno kiša ceo dan ali poslepodne skup dobija onu pravu draž.Uveče pravo ludilo svi veseli,zezanje do skoro zore U nedelju nepada tek da se spakujemo pa opet kiša.Rastajemo se , vidimo se dogodine.opet kiša ,dosadna , stigla jesen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 3 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i od mene fotke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Braco i sestre, ispred MK Vrsac vam se zahvaljujem iz sveg srca sto ste nas udostojili i dosli na nasu zurku. Nazalost ili ne, vreme se ispostavilo veoma lose, ali i pored toga pravi ljudu si pristigli u Vrsac i nisu se zalili ni jednog jedinog trenutka ama bas na nista. U petak je sve krenulo lepo i sto se tice vremena i organizacije i bilo je mirno sve do jedno 2 sata posle ponoci kada je pocela prava oluja, razleteli su se suncobrani, tende a bogami i satori....iako je posle nekih 45 minuta vetar oslabio kisa je i dalje nastavila da pada i nije ni prestajala (evo pada i dok pisem ovo) i ja joj se na tome toplo zahvaljujem U subotu prepodne smo se trudili da ozivimo pojacala i ostalu muzicku skalamereju ali nije vredelo...potop...pa smo nesto improvizovali i kako tako ipak napravili neku zurkicu za kako sam je ja nazvao ''odabrane''.....sve u svemu kad se atmosfera zagrejala igralo se i po pljusku kao da ne pada ;D Izvinjavamo se za propuste i obecavamo da ih u buducnosti nece biti, necemo sad da se pravdamo ali lokaciju smo zvanicno dobili u ponedeljak 08.09 (iako smo zvanicno predali sve potrebne papire par meseci unazad) a binu su nam otkazali u sredu 10.09.. i da ne nabrajam sad sta smo sve trebali da odradimo u roku od dobijanja lokacije do pocetka zurke ali kazem nema pravadanja vec samo obecanje da ce se sve ispraviti u buducnosti, jer ipak smo sad malo iskusniji !! Jos jednom hvala svim ljudima koji su stigli po onom kijametu i pored toga napravili sjajnu atmosferu i dobar provod i naravno da necemo nikad zaboraviti nijednu sestru i brata kog smo ugostili i u to ime ZIVELI VELIKO HVALA I POZDRAV OD VRSCANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 3 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan hvala bogu da ste otkazali binu inace nebi imao de da spavam *74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan ljUDI JA SAM BIO I BILO JE FENOMENALNO LJUDI SU NA NIVOU ORGANIZACIJA KAO NI NA JEDNOM SKUPU NA KOME SAM BIO DO SADA.DOSLI SMO BEZ VRECA I BEZ SATORA ,DJUX NAM JE ODAM DONEO VRECE I SREDIO DA SPAVAMO KOD DANJGA KOGA OVOM PRILIKOM POZDRAVLJAM ,BILO JE I KLOPE I PICA I PORED ONOLIKE KISE I NEVREMENA JA SAM SE PROVEO FENOMENALNO I OD SADA SVAKE GODINE IDEM ZA VRSAC JER SU LJUDI FENOMENALNI ,PONELI SU SE KAO PRAVI BAJKERI I KAO PRAVA BRACA JOS JEDNOM IM ZAHVALJUJEM SVIMA I NARAVNO VIDIMO SE PONOVO SLEDECE GODINE NA SKUPU AKO NE RANIJE.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...